nb1.hu

Elismerte a DVTK vezetőedzője az FTC elleni meccs után, amit el kellett

Keddig vereséget kellett kijavítania a címvédőnek.

Magabiztos játékkal és számos helyzetet kidolgozva az FTC megérdemelten nyert 2-0-ra a DVTK otthonában. A mérkőzés után mindkét csapat vezetőedzője értékelte a látottakat. A hazaiak szakvezetője, Vladimir Radenkovics elismerte a vereség tanulságait, míg az FTC vezetőedzője, Pascal Jansen arról is beszélt, hogy mire helyezték a hangsúlyt a mérkőzés során.

Vladimir Radenkovics

„Ma kiadtuk magunkból a maximumot egy erős csapat ellen. Alapos elemzésre van szükség, hogy a stábbal kiderítsük, az előző mérkőzésekhez hasonlóan miért ajándékoztunk ismét gólokat az ellenfélnek. A védőink birtokolták a labdát, mégis elrontották az egyszerű megoldást, így született az ellenfél első gólja és a második is. Az első két mérkőzésen öt gólt kaptunk, ami sokkal inkább a védelem hibája, mint Artem Odyntsové, mégis megtépázta a fiatal kapus önbizalmát. Ezért váltottam a kapuban. Karlo Sentić jó kapus, és hiába nem védett sokat a közelmúltban, ma megmutatta a képességeit, elégedett vagyok a mai teljesítményével.

Két középcsatárral álltunk fel, akik meg tudják tartani a labdát, illetve gyors ellentámadások vezetésére is alkalmasak, és a fizikai adottságaikat pontrúgások után is tudják kamatoztatni. Ezen kívül az ellenfél középső védőit is e tudják támadni. Őket két szélső és egy középső középpályás támogatta, hogy minél több ember érjen fel a 16-oson belülre, ami időnként meg is valósult, ám nem kaptak jó labdákat. Bényei Ágoston beállításával sikerült stabilizálni a középpályát, ám őt sérülés miatt néhány perc után le kellett cserélni. Összességében igazságos eredmény született, amihez gratulálok a Ferencvárosnak!

NB I: Tunéziai nyerőembere volt a Fradinak a DVTK ellen

Pascal Jansen

„Ma arra fókuszáltunk, hogy kijavítsuk a keddi, Midtjylland elleni vereséget, hiszen a BL-ben nem a legjobb arcunkat mutattuk. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is, persze van még mit javítani a játékon, de jól reagáltunk, nem kaptunk gólt, lőttünk kettőt, és megnyertük a találkozót. A mai egyértelműen Dali napja volt, jól játszott a bal oldalon, korábban csereként szállt be, ma pedig élni tudott ezzel a lehetőséggel. Két gólt lőtt, kivette a részét a védekezésből, és többször is jól tartotta meg a labdát. Elégedett vagyok a teljesítményével, pont ugyanúgy, mint a csapat minden egyes játékosával.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC