nb1.hu

Elírták Szoboszlai nevét a mezén, „Szosbozlaiék” kikaptak Lőw Zsolték ellen

 

Kezdőként 75 percet töltött a pályán a Bayern München elleni felkészülési mérkőzésen a Liverpool magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik, akinek elírták a nevét a mezén.

A 32-szeres válogatott játékos a szerdai, szingapúri találkozón „Szosbozlai” névvel a mezén játszott klubjának hibája miatt.

A meccs első félideje 2-2-es döntetlennel zárult, Szoboszlait 3-2-es Liverpool-vezetésnél cserélték le, a találkozót végül 4-3-ra a Bayern nyerte, amelynek másodedzője Lőw Zsolt.

A Liverpool a jelenlegi legerősebbnek tűnő kezdőcsapatával állt fel, tehát könnyen lehet, hogy Jürgen Klopp a Chelsea elleni, jövő vasárnapi Premier League-nyitányon is ezt a tizenegyet küldi pályára.

Liverpool-Bayern München 3-4 (2-2) 

Liverpool:
Alisson – Alexander-Arnold, Matip (Konaté, a szünetben), van Dijk (Quansah, 75.), Robertson – Jones (Clark, 75.), Mac Allister (Núnez, a szünetben), Szoboszlai (McConnell, 75.) – Jota (Díaz, a szünetben), Salah (Doak, 75.), Gakpo (Elliott, 61.)
Bayern München: Sommer (Ulreich, a szünetben) – Pavard (Mazraoui, 60.), Kim (de Ligt, a szünetben), Upamecano (Stanisic, 60.), Davies (Krätzig, 60.) – Kimmich (Pavlovic, 68.), Laimer (Goretzka, 60.) – Gnabry (Ibrahimovic, 60.), Musiala (Gravenberch, 60.), Sané (Koman, a szünetben) – Tel (Sarr, 68.)

gólszerzők: Gakpo (2.), van Dijk (28.), Díaz (66.), ill. Gnabry (33.), Sané (42.), Stanisic (80.), Krätzig (90+1.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC