nb1.hu

Eldőlt, hogy melyik televíziós csatorna közvetíti Szoboszlai Dominikék bajnoki meccseit Magyarországon

A kupasorozat is ezen a csatornán lesz látható.

Még több izgalom és világszínvonalú futball a képernyőkön! A TV2 Csoport újabb hosszútávú együttműködés értelmében sugározhatja tovább egészen 2028-ig a Premier League és az Emirates FA-kupa mérkőzéseit.

LEGMAGASABB SZÍNVONAL

Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a magyar nézők továbbra is a legmagasabb színvonalon élvezhessék a világ egyik legértékesebb labdarúgó bajnokságát, valamint a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozatát további extra költség nélkül. Így Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak hétről hétre továbbra is a Spíler TV csatornáin szurkolhatnak a magyar focirajongók.

A Spíler csatornák 2016-os megalapítása óta a Premier League a sportjogaink koronaékszere, hatalmas örömöt és szakmai sikert jelent, hogy újabb hosszú időszakra, 2028-ig sikerült megszerezni a magyarországi közvetítési jogokat. A legnagyobb nyertesek természetesen a nézők, akik a jól megszokott helyen és magas színvonalon nézhetik majd a világ legnépszerűbb csapatainak összecsapásait, Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos legfontosabb meccseit extra költség nélkül˝

– nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a sikeres jogbeszerzést követően.

A meccsek magával ragadó hangulata, vibráló intenzitása, legmagasabb szintű szakmai és utánozhatatlan szórakoztató értéke semmihez sem hasonlíthatóvá tette a Premier League-t a nemzeti bajnokságok között. Az új ciklusban soha nem látott mennyiségű és innovatív jellegű digitális tartalom is a csomag részét képezi, így még szélesebb körű szórakoztatást kínál a foci szerelmeseinek a TV2 sportcsatorna-portfóliója.

ADATOK ÉS KUPASOROZAT

A nézettségi adatok szerint a TV2 Csoport sportcsatorna-portfóliója (Spíler 1 és Spíler 2) volt a legnézettebb kereskedelmi sportcsatorna-portfólió a piacon a 2023. augusztus és 2024. május közötti időszakot vizsgálva a 18-59 éves nézők körében.

A Premier League mellett a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozat, az Emirates FA-kupa meccseit is hosszú távon a Spíler TV csatornáin lehet majd látni. Így a futballrajongók számára továbbra is a TV2 Csoport sport kínálata a legjobb választás. Többlet költségek nélkül követhetik kedvenc labdarúgóik mérkőzéseit.

Már csak pár nap és elindul az újabb foci évad. Az angol szezon hagyományosan az FA Community Shield mérkőzéssel kezdődik augusztus 10-én 15:15-től. Szoboszlai Dominik és a Liverpool első bajnokiját pedig augusztus 17-én, szombaton ebédidőben, 12:30-tól követhetik nyomon a nézők. Mindkét meccset a Spíler 1 közvetíti majd.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC