nb1.hu

Eldőlt az FTC kulcsemberének a sorsa, NB II-es klubban bizonyíthat a paksi játékos

Szerződéshosszabbítást jelentett be a Fradi.

FTC

A Fradi meghosszabbította Kristoffer Zachariassen szerződését. A norvég labdarúgó 2021 nyarán igazolt az FTC-hez, azóta 135 tétmeccsen 34 gólt szerzett, emellett kiosztott 18 gólpasszt.

„Kristoffer amióta megérkezett a Ferencvároshoz, nagyon fontos tagja a csapatunknak. Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. A mentalitása példamutató mindenki számára. Ezen felül pedig a pályán mutatott teljesítményével kiemelten fontos szereplője volt az elmúlt évek sikereinek. Bízunk benne, hogy az elkövetkezendő években is meghatározó tagja lesz a csapatnak, és az intenzitásával, az energiájával, valamint a gólerősségével sokat tud még a Ferencvárosnak adni. Örülönk, hogy a családjával együtt nagyon jól érzi magát a Fradiban, illetve Budapesten, és a következő években is együtt tudunk küzdeni a Ferencváros sikeres szerepléséért” – idézi a fradi.hu Hajnal Tamást.

PAKS

Debreceni Zalán ebben a szezonban a Kozármislenyben fog játszani, a 22 éves labdarúgót a Paks adta kölcsön az NB II-es klubnak.

„Három hete vagyok már itt, nagyon jól érzem magam, mindenki befogadó volt, közvetlenek a srácok nagyon, manapság ritka egy ilyen jó közeg, ami itt van, úgyhogy örülök nagyon, hogy itt lehetek és nagyon várom már, hogy a pályán is segíthessek a csapatnak! Nem úgy alakult számomra az elmúlt másfél év, ahogy terveztem, de úgy érzem, itt segíteni fognak nekem, hogy ez most változzon, hiszen nagyon jó a stáb! Sokat fog számítani a szezonban is ez az összetartás, úgyhogy én egy sikeres szezont várok, mivel a csapatban benne van!” – nyilatkozta a kozármislenyi klubhonlapnak Debreceni.

Debreceni eddig az élvonalban 6 mérkőzésen jutott szóhoz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC