nb1.hu

Eldőlt a Bundesliga-csapat magyar tehetségének sorsa

Csütörtökön tagja volt az Európa-ligában szereplő keretnek.

Fenyő Noah további három évvel, 2029 nyaráig meghosszabbította szerződését az Eintracht Frankfurttal – jelentette be a német klub pénteken.

A 18 éves középpályás a nyári felkészülés során a felnőtt csapattal edzett, jelenleg az U21-esek között szerepel, akik között hat mérkőzésen lépett pályára és egy gólpasszt adott. Csütörtök este tagja volt a frankfurtiak keretének az Európa-ligában, ám nem lépett pályára a Plzen elleni 3-3-as döntetlen alkalmával.

A frankfurti születésű Fenyő 2016 nyarán került a klub utánpótlásába, és csapattársához, Lisztes Krisztiánhoz hasonlóan egyelőre arra vár, hogy pályára lépjen a felnőttek között.

Noah a saját ifjúsági csapatunkból érkező, nagyon tehetséges és minőségi játékos. Velünk volt az amerikai edzőtáborban, szerepelt az első csapat felkészülési mérkőzésein, és ebben a szezonban az U21-esekkel játszik, ahol fontos tényező lesz az elkövetkező hetekben és hónapokban. Nagyon összeszedett, és remek a stressztűrő képessége. Mindig igyekszik megoldást találni a labdával, emellett agresszív és nagy területet képes fedezni. Segíteni fogunk neki a következő lépések megtételében. Nagyon örülünk, hogy hosszú távon velünk marad” – mondta Timmo Hartung sportigazgató.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC