nb1.hu

Eldőlt a bajnokcsapat alapemberének a sorsa

Fontos bejelentést tett az NB I-es klub.

Nagy Barnabás további két évig az NB I-be feljutott Nyíregyháza csapatánál marad – ezt a Szpari jelentette be a hivatalos oldalán. A közlemény hangsúlyozta, hogy a 23 éves balhátvéd tavaly érkezett az MTK-tól a Nyíregyházához. Emellett a kommüniké arra is rávilágít, hogy Nagy alapembere volt a másodosztályban bajnoki címet szerző gárdának.

„Nagyon jó érzés, hogy elégedettek voltak a teljesítményemmel. Részemről nem volt kérdés, hogy hosszabbítok, és örülök, hogy újra az élvonalban futballozhatok. Szeretnék az NB-I-ben is meghatározó játékosa lenni a csapatnak, és bízom benne, hogy sikeres szezon vár ránk” – idézi Nagy Barnabást a klubhonlap.

Fekete Tivadar szerint egy olyan játékossal állapodtak meg, aki értéke a Szparinak.

„Az elmúlt hetekhez hasonlóan egy olyan játékossal hosszabbítottunk szerződést, aki az egyik értékünk. Barninak nagy része volt a feljutásban, meghatározó tagja volt a bajnokcsapatnak, így szerettük volna megtartani. 23 éves kora ellenére rengeteg tapasztalattal rendelkezik, nagy munkabírású labdarúgó. Bár voltak más csapatoktól megkeresései, örülök, hogy számára sem volt kérdés, hogy marad Nyíregyházán” – mondta a sportigazgató.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC