nb1.hu

Egyszeres válogatott csatárt igazolt a DVTK, NB II-es klubban bizonyíthat a ZTE játékosa

Jól ismeri a diósgyőri edző a labdarúgót.

Zajlik az élet a Diósgyőrnél. Nemrég arról számoltunk be, hogy Nikola Mitics személyében új másodedzővel bővült a szakmai stáb. A diósgyőri klubhonlap ezúttal Mohammed Rharsalla leigazolását jelentette be. Az 1-szeres marokkói válogatott csatárt jól ismeri Vladimir Radenkovics vezetőedző, mivel korábban már a Slovanban szép sikereket értek el együtt.

„Közel egy hónapja csatlakoztam a csapat felkészüléséhez, így már az edzőtáborba is a kerettel tartottam, ami nagy könnyebbséget jelentett a beilleszkedésemet illetően. Örülök, hogy itt lehetek a családommal, hiszen a körülmények nagyszerűek, és ami még fontosabb, nagyon jók voltak az első benyomásaim a csapatot illetően. Jól érzem magam, hiszen egy jó közösségbe és egy jó csapatba érkeztem. Bizakodó vagyok a jövőt illetően, azon dolgozunk, hogy közösen jó eredményeket tudjunk elérni a következő idényben. Szeretném élvezni a játékot, gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatot, de a legfontosabb, hogy minél több győzelmet arassunk a bajnokság során. Győztes mentalitású játékos vagyok, aki a pálya utolsó harmadában szereti az egy az egy elleni játékhelyzeteket” – idézi a 30 éves labdarúgót a dvtk.eu. Rharsalla legutóbb Kassán futballozott, a Slovannal pedig háromszor lett bajnok és ugyanennyi alkalommal ünnepelhetett kupagyőzelmet.

FRISSÍTÉS:

DVTK: válogatott légiós írt alá, a balhátvéd távozik

A zte_1920 úgy értesült, hogy az új idényben az NB II-be feljutott Szentlőrincben szerepelhet Papp Csongor. A 19 éves labdarúgót az előző szezonban a Vasas II-nek adta kölcsön a Zalaegerszeg. A poszt kiemeli, hogy a ZTE és a Szentlőrinc közötti kooperációs megállapodás miatt kerülhet Papp a másodosztály egyik újoncához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZTE 1920 (@zte_1920) által megosztott bejegyzés

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC