nb1.hu

Egy tényező, amit a ZTE középpályása szerint ki kell használniuk Bödéék ellen

Még nem szereztek pontot a bajnokságban.

A ZTE még nem szerzett pontot az idei bajnokságban, de a második fordulóban már legalább az első gólját megszerezte. A harmadik fordulóban sem vár könnyű mérkőzés Márton Gábor csapatára, hiszen a tavalyi ezüstérmes és kupagyőztes Paks lesz az ellenfele.

Az első játéknapon az MTK az utolsó pillanatban szerzett góllal győzött a ZTE otthonában. A második fordulóban a zalaiak Felcsútra látogattak, ahol 2-1-es vereséget szenvedtek. A ZTE góljához Kiss Bence adta a gólpasszt, aki továbbra is olyan jól játszik, mint tavasszal. A középpályás bizakodva várja a paksiak elleni találkozót. A várakozásairól a klubhonlapnak beszélt.

„Minden mérkőzés nehéz a bajnokság során és ez a Paks elleni sem lesz kivétel. Úgy gondolom mivel az ellenfelünk hetek óta az európai kupasorozatban is érdekelt, ezért frissebbek leszünk és ezt ki kell használnunk. Mindenképp szeretnénk kiharcolni az első győzelmet és hazai pályán, ha kijavítjuk az előző két mérkőzésen elkövetett hibákat, erre jó esélyünk van.”

„Az elmúlt két forduló után a csapat nagy része pár napig csalódott volt, hiszen ebben a két meccsben nem volt benne, hogy nulla ponttal jöjjünk ki. Tovább kell lépni, hamarosan itt az újabb lehetőség a javításra és úgy gondolom vannak biztató jelek a pályán, amikre építkezhetünk. Hétvégén csak a győzelem elfogadható és szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat egy győzelemmel, mindenki a maximumot fogja nyújtani a pályán, amivel úgy gondolom eddig sem volt probléma.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC