nb1.hu

Egy érkezőt és két távozót jelentett be a Vasas

NB I-es klubtól kapták kölcsön a támadót az angyalföldiek.

Zajlik az átigazolási időszak a Vasasnál. Az angyalföldi klub ezúttal Németh Barnabás érkezését jelentette be. A 22 éves támadót az NB I-be feljutott Szpari adta kölcsön a fővárosi klubnak.

„Nagyon örültem a Vasas megkeresésének, örömmel csatlakoztam a csapathoz, hiszen itt minden mérkőzésen a győzelemért harcolhatok majd. Sokat kell dolgoznom, hogy a csapatba kerüljek, hiszen remek játékosok alkotják a keretet, de mindent megteszek majd, hogy minél többször a pályán legyek és segítsem a klubot a céljai elérésében. Ismerem az NB II-es bajnokságot, az előző szezonom nem sikerült rosszul, de biztos vagyok abban, hogy a Fáy utcában még jobb játékossá válhatok. Párharcokban erősnek gondolom magam, a fejjátékom is az egyik erősségem, illetve a magasságom ellenére mozgékony, technikás játékos vagyok – ezeket szeretném a Vasas-drukkereknek is bebizonyítani és nagyon remélem, hogy az idény végén közösen ünnepelhetjük a bajnoki címet és az NB I-be való feljutást” – idézi a vasasfc.hu Németh Barnabást. A labdarúgó az előző idény második felében a Siófokban szerepelt kölcsönben.

Közben az is eldőlt, hogy az új idényben Rab Boldizsár és Szabó Benjámin nem a Vasasban fog játszani. A két fiatalt a Szentlőrincnek adta kölcsön az angyalföldi gárda.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC