nb1.hu

Eb: Nem tettek szívességet a magyar válogatottnak a románok csoportjában, estére marad a döntés

Mind a négy csapat 4 ponttal zárta az E-csoport küzdelmeit, Ukrajna járt pórul. Egy esélye maradt a magyar válogatottnak a továbbjutásra.

Az E-csoport utolsó fordulójában még mind a négy csapatnak reális esélye volt a továbbjutásra, hiszen 3-3 ponttal álltak. Az Ukrajna-Belgium összecsapás első félidejében nem esett gól, viszont a Szlovákia-Románia mérkőzésen 1-1-gyel fordultak a felek – Ondrej Duda fejesére büntetőből válaszolt Razvan Marin.

A fordulást követően a belgák mérkőzésén csak helyzetekig tudott jutni a Kevin De Bruyne fémjelezte csapat. A találkozó végén az ukránok kitámadtak a győzelem megszerzése érdekében, de próbálkozásaik sikertelenek voltak, így a 0-0-s döntetlennel Ukrajna kiesett, míg Belgium a csoport második helyén zárt. A szlovák-román meccs második játékrészében sem esett gól, az 1-1-es végeredménynek köszönhetően Románia lett a csoportelső.

Este a magyar válogatott abban bízhat, hogy sem Csehország, sem Grúzia nem szerez pontot, ez a legegyszerűbb forgatókönyv a továbbjutás szempontjából.

Európa-bajnokság, E-csoport
Ukrajna-Belgium 0-0
Szlovákia-Románia 1-1

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC