nb1.hu

Eb 2024: Ádám Martin elárulta, mit csináltak a Svájc elleni vereség után

A magyar válogatott csatára hasonló gólt lőne a németeknek, mint Niclas Füllkrug a skótoknak.

Ádám Martin interjút adott az M4 Sportnak a Svájc elleni találkozót követően. Az internetes mémmé váló magyar csatár szerint nincsen rossz hangulat a rossz rajt ellenére. Ádám elárulta, hogy a meccset követően egy hosszabb beszélgetés zajlott le a csapattagok között.

Azt elmondhatom, hogy volt egy játékosok közötti elég hosszú megbeszélés arról, mik voltak a hibák, ezeket megbeszéltük, úgy gondolom, most már mindenki fókuszban van.”

A hangulattal sosem volt baj, egy rossz kezdés után nyilván picit rosszabb, de ez abszolút jó kedélyű beszélgetés volt. Amit meg kellett, megbeszéltük. A második félidőben meglátásom szerint pariban voltunk, addigra felpörögtünk.

Az Ulszan HD játékosa hozzátette, szerinte nem fogta meg a csapatot az, hogy Eb-n szerepelnek, de azért teljesen más egy ilyen találkozóra készülni, mint egy Nemzetek Ligája vagy más sorozat mérkőzésére. Elmondása szerint a Svájc elleni első félidőben a letámadással voltak problémáink, illetve az egyéni villanásokból volt kevés.

Nehezen indult, szerintem nem tudtuk, mire számíthatunk tőlük így az első meccsen, erre ráment sajnos egy félidőnk. A második már jobban nézett ki, nagyobb szerencsével az egyenlítő gól is meglehetett volna, akadtak lehetőségek. A végén kaptunk egy gólt, de ott már mindent felraktunk egy lapra.

A németországi tornán a következő mérkőzést szerdán vívja a magyar válogatott, pont a házigazda ellen. A német válogatott 5-1-es győzelemmel indította az Eb-t Skócia ellen – ellenük akár a kétcsatáros játék is hatékony lehet Ádám Martin szerint. A támadó egyébként szót ejtett Niclas Füllkrugról, kedveli a játékát és reméli tud akkora bombagólt rúgni a németeknek, mint a Dortmund játékosa tette Skócia ellen.

Az esélyünk megvan, még ha nehezebb helyzetben is vagyunk, de nem szomorkodunk, nem bánkódunk a szobában, nincs depressziós hangulat, van még két meccsünk, szerezhetünk hat pontot, korábban az Eb-n és a Nemzetek Ligájában is megmutattuk. Küzdeni kell egészen addig, amíg csak lehet.

Európa-bajnokság, A-csoport
Június 19., 18:00, Stuttgart: Németország-Magyarország

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC