nb1.hu

DVTK: válogatott légiós írt alá, a balhátvéd távozik

Az új labdarúgó 23-szor szerepelt hazája nemzeti együttesében.

Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót szerződtetett a Diósgyőr. A védelem több pontján (középen és a bal oldalon) is bevethető 29 éves labdarúgó a Partizan Beogradnak intett búcsút.

„Az ausztriai edzőtáborban kapcsolódtam be a felkészülésbe és azt kell mondjam, egy nagyon jó közösségbe érkeztem. Jó játékosok vannak a csapatban és a stáb is rendkívül felkészült, nagyszerű embereket ismertem meg abban a néhány napban, amit együtt dolgoztunk odakint. Nagyon szívélyesen fogadtak, ami megkönnyíti majd a beilleszkedést. Alig várom, hogy kezdetét vegye a bajnokság és tétmérkőzéseket játszunk, még van pár napunk, amit szeretnénk minden szempontból a legjobban kihasználni, hogy aztán a lehető legjobb eredményekkel örvendeztessük meg a szurkolóinkat” – nyilatkozta a DVTK új szerzeménye a klubhonlapnak.

Saničanin három évet húzott le a belgrádi gárdában, ezt megelőzően pedig négy évig az FK Vojvodina játékosa volt.

Bitok Stephen nem marad a DVTK-nál, mivel a nigériai balhátvéd szerződését a felek közös megegyezéssel felbontották. Bitok Stephen tavaly nyáron igazolt a diósgyőri gárdához, 31 bajnokin 1 gólt szerzett, emellett kiosztott 6 gólpasszt is.

„Szeretném megköszönni a szurkolóknak az állandó támogatásukat, és azt, hogy szívesen fogadtak és mindenben támogattak engem és a csapattársaim, hogy mindig a legjobbunkat nyújtsuk. Büszke vagyok rá, hogy Diósgyőrben futballozhattam. Köszönöm a vezetőségnek, hogy lehetőséget adtak számomra, hogy ebben a nagyszerű klubban futballozhassak. Az edzőknek és a klub dolgozóinak is köszönöm, hogy segítették a fejlődésemet a pályán és azon kívül egyaránt! Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!” – idézi a búcsúzó labdarúgót a dvtk.eu.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC