nb1.hu

DVSC: óriási dicséret Dzsudzsáktól a vezetőedzőnek

Srdjan Blagojevics új színt hozott a debreceniek életébe.

 

Az NB I 4. helyén áll a DVSC jelenleg, úgy, hogy a Ferencváros után a második legjobb formában lévő csapatként futballoznak mostanság a bajnokságban.

A siker egyik kulcsszereplője Srdjan Blagojevics vezetőedző, akinek az irányításával remekelnek a debreceniek. Dzsudzsák Balázs csapatkapitány is így látja ezt – erről nyilatkozott az M4 Sportnak:

„Minden egyes mérkőzésre tudja, hogy mit szeretne a csapattól kérni, mit szeretne visszalátni. Minden edzésre, videózásra alaposan felkészül. Egy egész generálváltáson esett át az egész stáb, az egész csapat. Még mindig nem játszunk úgy, mint az edzőtáborban játszottunk, ott 2-3 mérkőzés is olyan volt, még én is azt mondtam, nagyon szép tavasz és szép jövő elé nézhetünk. Hihetetlen, mennyire át tudta adni azt amit ő szeretne ezzel a csapattal és a csapat mennyire vevő erre a profi munkára. Senki nem gondolta amikor kinevezték, hogy ekkora fordulat lesz a csapat életében. Többször mondtam neki, hogy örülök és hálás vagyok neki, hogy visszacsalta a mosolyt az arcomra. Nagy a bizalom köztünk, de az egész stáb között. De nagyon tartja a távolságot, érzékelteti, a játékos-edző kapcsolatot. Nincs vele bohóckodás, viccelődés. Ritkán látjuk önfeledten örülni vagy boldognak, de ez jó, mert ennek a csapatnak erre van szüksége.”

Dzsudzsák úgy érzi, immár célokról is lehet beszélni.

„Érezzük, egy győzelem után is kell teljesíteni, pont ezt a kényelmi zónát akarja kiölni. Ne elégedjünk meg azzal, hogy elértünk bizonyos pontot és bennmaradtunk. Végre én is bátrabban merem kimondani, hogy a csapat a dobogót ostromolja. Nagyon örülök, hogy kimondja a céljait, mert már nem álmokról hanem célokról beszélünk.”

A DVSC vasárnap a Ferencvárost fogadja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC