nb1.hu

DVSC: Máté Csaba bejelentette, milyen változások lesznek a csapatban

Elképzelhető, hogy leküldenek játékosokat a második csapathoz.

Többször is beszámoltunk az utóbbi napokban a DVSC-nél kialakult helyzetről.

Fontos változást és szankciókat is bejelentett a DVSC

Csütörtökön az M1-nek nyilatkozott Máté Csaba, aki a várható változásokról is beszélt.

„Ebben a helyzetben senki számára nem volt meglepetés, hogy lehet következménye annak, ami a hétvégén történt. Mindenki tisztában vele, hogy milyen nehéz helyzetbe sodródtunk és mindenképpen cselekedni kell. A szakmai stáb eddig is és most is szabad kezet kapott, de egyelőre nincs semmilyen retorzió, hiszen két nagyon fontos mérkőzés előtt vagyunk, utána lehet átértékelni bizonyos dolgokat és meghozni bizonyos döntéseket.

A hétvégi kezdőcsapatban biztosan lesz változás, de olyan jellegűre, hogy valakit elküldünk a második csapathoz, ezen a héten nem kell számítani, ez a jövő hét kérdése lehet. Most az a fontos, hogy megtaláljuk azt a tizenegyet, amely kellő motivációval, szenvedéllyel mennek a pályára, mert ez is hiányzott a legutóbbi mérkőzésen.”

Máté Csaba elárulta, a Paks elleni 0-5 után ők és a játékosok is őszintén beszélgettek.

„Vasárnap volt egy kritikus hangnemű beszélgetés a szakmai stáb és a csapat között, hosszan tartott és megnyilvánultak a játékosok is, fontosnak tartom, hogy ők is mondják el a véleményüket. Azt gondolom, meglesz ennek a hozadéka, az első jelek edzésen már mutatkoztak, de természetesen a mérkőzés árulja majd el, mennyire sikeres a felkészülés.”

A DVSC szombaton a Fehérvárhoz látogat.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC