nb1.hu

DVSC: Blagojevicset két országból hívják, Dzsudzsák nélkül indult a felkészülés

A szerb sajtó, majd a klub közölt híreket.

A szerb MaxBet Sport hétfőn este arról írt, hogy Szrdjan Blagojevics távozhat a DVSC-től.

Az 51 éves szerb trénernek 2025 nyaráig szerződése van Debrecenben, ám a MaxBet Sport úgy tudja, két komoly ajánlatot is kapott: az egyiket egy orosz élvonalbeli klubtól, a másikat az Egyesült Arab Emírségek egyik topcsapatától. A cikk szerint az edző mindkét ajánlatot meghallgatja, majd eldönti, hol folytatja.

Blagojevics 2022 szeptemberében érkezett a Lokihoz, és rögtön az első szezonban bajnoki bronzig vezette az együttest. A nemrég véget ért idényben is harcban volt a csapat a nemzetközi kupaindulást érő helyekért, végül az 5. pozícióban zártak.

A DVSC a pletykára kedden „válaszolt”, méghozzá azzal, hogy elkezdődött a felkészülés – természetesen Blagojevics irányításával. A héten több alkalommal is napi két edzéssel készül a keret, amiből egyelőre többen is hiányoznak: Meldin Dreskovic, Engedi Márk és Hornyák Csaba válogatottbeli elfoglaltság miatt kapott plusz pihenőt, Szűcs Tamás június elején még meccset játszott, Erdélyi Benedek kisebb betegséggel bajlódott, míg Dzsudzsák Balázs engedéllyel volt távol. Hamarosan már teljes létszámban tréningezik majd a csapat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC