nb1.hu

Durva jelenet az első fordulóban: leütötte ellenfelét a korábbi NB I-es támadó

A szabálytalanságnak a mérkőzésen nem lett következménye.

Döbbenetes jelenetet rögzített a kamera a múlt heti Credobus Tehetségközpont–Mezőörs KSE bajnokin, írja kisalfold.hu. A Győr-Moson-Sopron vármegyei I. osztály első fordulójában rendezett találkozó első félidejének hajrájában a vendégek támadója brutális szabálytalanságot követett el.

A mosonmagyaróvári stáb által rögzített videón jól látható, ahogy a vendégek 9-es számú játékosa, Venczel Zoltán a tizenhatos előterénél megüti a hazaiak védekező labdarúgóját, Pintér Bálintot, aki az ütés következtében a fejét fogva a földre rogy.

Az eset érdekessége, hogy az ütésnek a mérkőzésen nem lett következménye. Schmatovich Gábor, a Credobus Mosonmagyaróvár klubigazgatója is megszólalt az eset kapcsán:

Mivel nem volt a közelben a labda, sokan nem láttuk, hogy pontosan mi történt, csak arra lettünk figyelmesek, hogy a játékosunk már a földön fekszik. Bár a kispadunk reklamált, a játékvezetők sem láthatták a jelenetet, ezért sem ítéltek semmit.

„Ami történt elfogadhatatlan, nem mehetünk el szó nélkül mellette. A vármegyei igazgatóságnál feljelentettük az ellenfél játékosát, s elképzelhető, hogy a rendőrségen is megtesszük ezt. Nem is volt ott a labda, egyértelműen szándékos volt a mozdulat. Aki ilyet tesz, az tudja, hogy mit csinál. Az ütés után a fiatal, 17 éves játékosunkat le is kellett cserélni, mert azt mondta, szédül. Sehová nem való ilyen jelenet, a focipályára pláne nem. Nem jó üzenet ez a fiatal futballisták számára.

A mérkőzést egyébként a Mezőörs nyerte 3-1-re. Venczel Zoltán a 2013/14-es idényben a Lombard Pápa színeiben az NB I-ben is bemutatkozott, Mezőörsre 2023 nyarán igazolt és az áprilisi Amatőr Kupa-döntőn is játszott. Várhatóan hosszú eltiltás vár a 30 éves játékosra.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC