nb1.hu

Döntetlennel kezdte a felkészülést az Eb-selejtezőre az U19-es válogatott

Az Észak-Írország vendégeként, Belfastban pályára lépő női magyar U19-es válogatott vasárnapi felkészülési mérkőzése 1-1-es döntetlennel ért véget.

Ezzel a kerettel készül Észak-Írország ellen a magyar válogatott

Ahogyan azt az 1-1-es végeredmény is tükrözi, kiegyenlített mérkőzést játszottak Belfastban. A magyar válogatott több helyzetet is kialakított egy fizikálisan jó képességű ellenféllel szemben. Válogatottunk a 16. percben Murár Viktória révén szerzett gólt, egy begyakorolt formációt követően. Az északírek a 29. percben szögletből egyenlítettek. A mérkőzés során a rivális főleg a szélső területeken próbálta megbontani a mieink védelmét, de sikertelenül, így a lefújásig maradt az 1-1-es eredmény.

A felkészülési mérkőzéssel Rácz Zsófia együttese a november 27. és december 3. között sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőre hangolt. Válogatottunk a kontinenstorna selejtezőjében a hollandokkal, a svédekkel és a skótokkal mérkőzik meg az A ligában.

Észak-Írország – Magyarország 1-1 (1-1)
Gól: Murár V. (16.)
Magyarország: Ascher Dóra – Csáki Eszter, Harmat Sára, Gyánó Lili (Koszo Sydney, 46.), Török Otília (Pintér Tekla, 46.) – Kern Fanni, Sinka Napsugár (Hécz Zsuzsanna, 86.) – Szabó Dóra (Csejtei Emília, 70.), Szarvas Sára, Vincze Borbála – Murár Viktória (Túróczy Anna, 46.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC