nb1.hu

Diósgyőrben folytatja a Ferencváros magyar játékosa

Januártól kezdve figyelték őt, a DVTK-nál fejlődhet tovább.

Tehetséges, ballábas, magyar utánpótlás-válogatott szélsőt vett kölcsön egy évre a DVTK: Varga Zétény a Ferencvárostól érkezik Diósgyőrbe, és már a pénteki felkészülési mérkőzésen pályára léphet piros-fehér szerelésben az ausztriai edzőtábor utolsó összecsapásán – jelezte a dvtk.hu.

„Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy a DVTK-ban futballozhatok a következő idényben. Bizakodva tekintek a jövőbe és nagyon remélem, hogy minél többet fogok tudni segíteni a csapatnak az eredményes szereplésben. Szimpatikus volt, amit felvázoltak elém, így nagyon szívesen váltottam. A szurkolótábor nagyon jó, a csapat összetartó és ez egy tökéletes lehetőség számomra a további fejlődéshez. A játékom véleményem szerint meglehetősen kiszámíthatatlan, szeretek sokszor váratlant húzni, az egy az egy elleni szituációkra építek és keresem is ezeket a párharc lehetőségeket. Bízom benne, hogy Diósgyőrben is sokszor tudom majd kamatoztatni az erényeimet és gólokkal, gólpasszokkal tudom segíteni a csapatot” – fogalmazott a 17 éves játékos.

„A szakmai stáb januártól kezdve folyamatosan figyelemmel kísérte Zétény pályafutását. Rendkívül tehetséges fiatal játékosnak tartjuk. Nekünk nagyon fontos, hogy a támadásban olyan labdarúgónk is legyen, aki egy az egyben meg tudja bontani a védelmet és Zétény kíváló rúgótechnikája által sokszor eredményes is”– mondta dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója.

Varga az előző idény tavaszi szezonját az NB II-es Soroksárnál töltötte kooperációs kölcsönben, 23 mérkőzésen 4 gólt szerzett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC