nb1.hu

Dibusz és Botka így még nem örült újpesti gólnak – videó

Botka Endrének örök élmény marad a skótok elleni győzelem.

A skótok elleni győzelmet követően Botka Endre, illetve Dibusz Dénes a Ferencvárosnak nyilatkozott. A két játékos közül Botka Endre a pályán élhette meg a történéseket, elmondása szerint nagyon sokat dolgozott ezért a pillanatért.

Tudtam, hogyha az elmúlt két meccs nem úgy sikerül, ahogy elterveztük, akkor lesz sanszom, és ez elképesztően jól sikerült, nagyon nagy élmény volt, ez kicsit egy olyan »Izland 2« volt számomra, ez örökké meg fog maradni. – mondta a Ferencváros hátvédje.

Dibusz Dénes úgy vélekedett, Varga Barnanbás drámája erőt adott a csapatnak a mérkőzés hajrájára.

„Ott és akkor azt éreztem, hogy ez a csapatnak biztos ad egy olyan erőt, hogy ezt a mérkőzést akármilyen úton-módon, de meg tudjuk nyerni. De ezek általában elég sokk-szerűen szoktak alakulni.”

A 2017-es kupadöntőben volt egy hasonló helyzet, amikor Lovrencsics Gergő szenvedett fejsérülést, ott is gyakorlatilag az egész stadion nagyon megijedt.

A magyar válogatott kapusa humoránál volt szerencsére a mérkőzést követően, hiszen Botka Endre mellé érve ennyit fűzött hozzá: Újpest-játékos góljának ennyire még nem örültünk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC