nb1.hu

Dibusz a Gulácsi-ügyről: Nem újdonság számomra a mostani helyzet

Dibusz Dénes lesz valószínűleg az első számú választás az októberi és novemberi NL-meccseken.

A Ferencváros kapusával, Dibusz Dénessel készített interjút a molcsapat.hu oldala. A magyar válogatott hálóőr természetesen szót ejtett Gulácsi Péter visszalépéséről, elmondása alapján ugyanúgy készül a soron következő mérkőzésekre, mint amikor a Lipcse kapusa is kerettag.

A legutóbbi szezont Gula sérülése miatt én védtem végig, szóval nem újdonság számomra a mostani helyzet, és egyébként sem nagyon szeretek a saját feladatomon kívül mással foglalkozni. Nem viheti most el semmi a fókuszt, hiszen fontos mérkőzések várnak ránk, tippelgetni pedig nem szeretnék

– mondta Dibusz.

A hollandok elleni pénteki összecsapással kapcsolatban megjegyezte, hogy rég találkozott Magyarország velük, így nincsenek túl friss emlékek. Dibusz Dénes szerint izgalmas teszt lesz a Hollandia elleni NL-mérkőzés.

Természetesen nem mi vagyunk az esélyesek, de ha mindent beleadunk, akkor a saját szurkolóink előtt kis szerencsével képesek lehetünk meglepetést okozni még egy olyan erős ellenféllel szemben is, mint Hollandia.

A kapus beszélt Szalai Ádám visszatéréséről is, ugyanazt az energiát hozza a közegbe, amit játékosként. A csapatnál mindannyian örülnek, hogy Szalai ismét a csapat közelében van.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC