nb1.hu

Debütált a magyar védő a Tottenhamben, gólpasszt adott a válogatott csatár

A Barca után Negóék sem bírtak a Monacóval.

Több magyar légiós is pályán volt vasárnap délután.

Első magyarként debütált a női angol élvonalban, azaz a Women’s Super League-ben Csiki Anna. A 24 éves válogatott középpályás a svéd Häckenből igazolt a Tottenhambe, most pedig győztes meccsen mutatkozott be: a bajnokság 1. fordulójában a Crystal Palace-t verték hazai pályán 4-0-ra, ő pedig a 62. perctől volt a pályán. A legutóbbi idényt a 6. helyen záró Spurs legközelebb az Aston Villa vendége lesz.

 

A férfiaknál a Bundesliga 2-ben a Münster remek teljesítménnyel 3-0-ra győzött a Regensburg otthonában, így megszerezte első sikerét a szezonban. Németh András kezdőként 55 percet kapott és gólpasszt adott.

A francia bajnokság 5. fordulójában a Loic Negót végig a pályán tudó Le Havre 3-1-re kikapott a Monaco vendégeként. A monacóiak hétközben a Barcelonát verték szintén hazai környezetben a Bajnokok Ligájában.

Dárdai Bence nem lépett pályára a Wolfsburgban, amely egy hosszabbításban kapott góllal kapott ki a Leverkusen otthonában 4-3-ra. Egyelőre Vancsa Zalán nem mutatkozott be a Gentben, a kispadról nézte végig, ahogyan csapata 4-2-re veri meg idegenben a Club Brugge együttesét. Tóth Balázs ezúttal sem kapott lehetőséget a Blackburnben, csapata 0-0-s döntetlent játszott a Preston ellen.

A lengyel élvonalban a Raków 5-1-re nyert otthon a Zaglebie Lubin ellen, Baráth Péter a 87. percben állt be csereként. A másodosztályban Novothny Soma végigjátszotta a Ruch Chorzów Legnica elleni meccsét, ám 3-0-s vereséget szenvedtek.

Az olasz másodosztályban a Spezia 4-2-re győzött a Chievo ellen, Nagy Ádám a 80. percben állt be, míg a román élvonalban a Sepsi 2-1-es vereséget szenvedett a Farul Constanta vendégeként. Mocsi Attila végig a pályán volt a Samsunspor elleni mérkőzésen, ám a Rizespor 1-0-ra kikapott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC