nb1.hu

Dárdai Pál aggódott és bosszankodott a családi rekord beállítása után

Dárdai Bence is pályára lépett a Bundesligában.

A német élvonalban a VfL Wolfsburg az újonc Holstein Kiel otthonában nyert 2-0-ra. A vendégek vezetőedzője Dárdai Bencét a 80. percben cserélte be, amivel családi rekordot állított be Dárdai Pál legifjabb fia.

Palkó és Márton után a korábbi magyar szövetségi kapitány harmadik fia, Bence is bemutatkozhatott a Bundesligában. Dárdai Pál a mérkőzés után a Nemzeti Sportnak adott interjújában a 18 éves támadó debütálásáról beszélt.

„Természetesen nagyon büszke vagyok. Ami számomra lényeges, egyik fiamat sem én tettem be a csapatba… Azt tudtam, hogy Bence jó helyre került, remek játékosok vannak körülötte, itt van lehetőség fejlődni. Örültem, hogy ő is debütált a német élvonalban, persze most még bosszant, hogy két kitűnő passza után nem született gól, de majd legközelebb.

Az aggódó apát hamar megnyugtatta a fiatal labdarúgó.

„Tíz perc hosszabbítás volt a meccsen, és volt egy szerencsétlen ütközés, az első hírek szerint enyhe agyrázkódást szenvedett, de a gyerek megnyugtatott: apu, semmi komoly! Ez azért is fontos, mert így csatlakozhat a német U19-es válogatotthoz. Ami számomra fontos: a lefújás után minden csapattársa odament hozzá, ölelgették, pacsiztak vele, gratuláltak az első mérkőzéséhez – szeretik, és erre is büszke vagyok.”

Dárdai Bence őszintén beszélt a magyar válogatottságról

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC