nb1.hu

Csoboth Kevin érzelmesen búcsúzott az Újpesttől

A magyar válogatott játékos már pályára lépett új csapatában.

Ahogyan arról beszámoltunk korábban, Csoboth Kevin a svájci élvonalban szereplő St. Gallen játékosa lett. A magyar válogatott futballista azóta bemutatkozhatott új csapatában, a Slask Wroclaw elleni Konferencia-liga-találkozón.

Újpest: részletek Csoboth Kevin távozásáról

Csoboth a közösségi média felületén búcsúzott el volt csapatától, illetve annak szurkolóitól. Az érzelmes hangvételű üzenethez egy videót csatolt, melyben az újpesti időszakának legszebb pillanatait gyűjtötte össze.

„Kedves Újpest-családom! Nem volt még időm normálisan elbúcsúzni Tőletek, annyira hirtelen történt minden. A szavakat keresem, hogy elmondjam, mennyire szeretlek Titeket, és mennyire hálás vagyok azért, amit Tőletek kaptam. Akkor fogadtatok be, amikor a legmélyebben voltam, és azon gondolkodtam, mihez is kezdjek a karrieremmel. Aztán jött Újpest! Olyan energia és szeretet érkezett, ami a legnehezebb időkben is átlendített mindannyiunkat a nehézségeken, engem pedig egészen a válogatottig repített, majd az Eb-re is. Mindaz, amit Újpesten kaptam, abban az egy pillanatban állt össze, nélkületek az a gól soha nem jött volna össze! Nem fogok ígérgetni, nem fogok nagy szavakat használni, de azt tudnotok kell: aki egyszer a Szusza gyepén, előttetek gólt szerzett, utána már másképp néz a világra. Nem a közeli jövőben fog ez megtörténni, de mindenképp át akarom még ezt élni! hajrá Lilák, csak az Újpest!” – írta Csoboth Kevin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csobothkevinofficial (@csobothkevinofficial) által megosztott bejegyzés

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC