nb1.hu

Csoboth gól- és gólpassz, Sósék kikaptak, botlott a Galatasaray

Simán nyertek Langék.

Több magyar játékos csapata is érdekelt volt csütörtök este az európai kupákban.

A Konferencia-ligában a St. Gallen 6-2-re kikapott a Cercle Brugge otthonában. A svájciak mindkét góljában főszerepet játszott Csoboth Kevin: a magyar válogatott játékos a félidőben állt be, az 58. percben gólt szerzett, a 81. percben gólpasszt adott.

 

Lang Ádám ciprusi együttese, az Omonia 4-0-ra verte izlandi vendégét, a Vikingurt, a magyar válogatott védő nem lépett pályára. A Topolya SC-ben a 78. percben csereként játéklehetőséghez jutott Sós Bence, de nem tudott segíteni az Asztanában 1-0-s vereséget szenvedett gárdán.

Az Európa-ligában a Hoffenheim kétgólos győzelmet aratott a Ferencváros későbbi ellenfele, a Dinamo Kijev ellen. A német csapat nem nevezte a találkozóra Szalai Attilát.

Az El-keretből kimaradt Sallai Roland együttese, a Galatasaray meglepetésre nem bírt lett ellenfelével, az RFS-szel. A törökök hiába vezettek két góllal, a hazaiak 2-2-vel pontot mentettek.

A Konferencia-ligában Vancsa Zalán a kispadról nézte végig a Gent Chelsea elleni 4-2-es vereségét a Stamford Bridge-en, az El-ben Fenyő Noah szintén kispados volt a Frankfurt 3-1-es sikerénél a Besiktas otthonában.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC