nb1.hu

Cseh csapattól kapott ki a Paks, két perc alatt intézte el kolozsvári ellenfelét a DVTK

Az Eger és a Putnok legyőzése után a DVTK a román élvonalbeli Universitatea Cluj ellen játszott felkészülési mérkőzést a felső-ausztriai Bad Wimsbach-Neydhartingben. A diósgyőriek a hajrában lőtt két góllal győzték le a kolozsvári együttest.

Büntetőből jutott előnyhöz a DVTK a 84. percben, a csereként beállt Edomwonyi magabiztosan lőtt a hálóba. Két perccel később a nigériai légiós szerzett labdát a kolozsvári kapu előtt, majd a megszerzett labdát közelről a hálóba passzolta. A DVTK legközelebb július 9-én, kedden lép pályára a román másodosztályú Csíkszereda ellen.

Diósgyőri VTK – Universitatea Cluj  2-0 (0-0)
gólok: Edomwonyi (84, 11-esből, 86.)
DVTK: Odincov (Sentic, 62.) – Gera, Szatmári, Lund, Bárdos (Chorbadzhiyski, 62.) – Holdampf, Komlósi (Ferencsik, 62.), Rharsalla (Fekete, 71.) – Bényei, Rakonjac (Edomwonyi, 71.), Pozeg Vancas (Franchu, 62.) Vezetőedző: Vladimir Radenkovics.

A Paks a bolgár Hebar ellen aratott múlt vasárnapi győzelme után csütörtök kora este a prágai Bohemians csapatával mérkőzött meg a szlovéniai Ptujban.

A magyar csapat már a mérkőzés elején kétgólos hátrányba került, és végig futniuk kellett az eredmény után. A második játékrész közepén több esély is adódott az egyenlítésre, végül sima cseh győzelemmel zárult a találkozó. Bognár György együttese két nap múlva az Austria Wien ellen lép pályára.

Bohemians Praha – Paksi FC  4-1 (2-0)
gólok: Drchal (6.), Hruby (11.), Ristovski (79.), Zeman (82.), ill. Szabó B. (55.)
Paks: Szappanos (Borsos, 71.) – Osváth (Kovács, 71.), Lenzsér (Haraszti, 65.), Kinyik, Szabó J. (Debreceni, 79.) – Silye (Kocsis, 71.), Windecker (Skribek, 65.), Mezei (Vécsei, 65.), Szabó B. (Balogh, 65.) – Könyves (Ötvös, 46.), Tóth (Böde, 46.) Vezetőedző: Bognár György.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC