nb1.hu

CONCACAF BL: halálos fenyegetéseket kapott Mexikóból Gazdag Dániel és csapattársa

Fegyver és golyó is előkerült.

Kedden jeleztük, hogy Gazdag büntetőjével 1-0-ra nyert hazai pályán a Philadelphia Union a mexikói Atlas ellen a CONCACAF BL-negyeddöntő első mérkőzésén. A visszavágót jövő szerdán rendezik mexikóban. 

 

Az nyilván várható volt, hogy nem tárt karokkal várják majd az amerikai csapatot a vendéglátó drukkerei, de az amit pár szurkolók előhúzott, arra senki nem számított. Mexikói „fanatikusok”, ugyanis a közösségi oldalakon halálosan megfenyegették Gazdag Dánielt és csapattársát José Martínezt számolt be a Nemzeti Sport

 

Az embereink már figyelik, hol fog megszállni a csapatotok. Amint kiszálltok a buszból, két 22-es kaliberű golyó megy át a testeteken. Ha nem akartok meghalni, ne gyertek. NEM LESZTEK ÜDVÖZÖLVE!” – írta egy felhasználó, a bejegyzéséhez egy pisztolyról készült képet csatolva.

 

 „Töröljétek le ezt a bejegyzést is, ha azt akarjátok, hogy Gazdag így végezze” – jelent meg egy tweet egy férfi levágott, jégkockák és üdítőitalok között hűtött fejét ábrázoló kép mellett.

 

A bejegyzéseket igyekeznek minél előbb törölni a felületekről, de ennek ellenére aggasztó, hogy miként fog így megrendezésre kerülni a visszavágó. 

 

Arról nincs információ, hogy van-e különösebb oka szurkolók viselkedésének, vagy csak az alap megfélemlítéssel próbálják  csapatukat előnyhöz juttatni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC