nb1.hu

Légiósaink: a hajrában mentettek pontot Nikolicsék, öt gólt rúgtak Kerkezék

A legrosszabbkor kerültek hullámvölgybe Langék.

CIPRUS

A ciprusi első osztály 23. fordulójának péntek esti játéknapján, több magyar játékos is érdekelt volt. Az előző fordulóban gólt szerző Nikolics Nemanja ezúttal kezdőként kapott lehetőséget az AEK Larnacában. Az éllovas AEK a sereghajtó Chlorakát fogadta és bár mindenki hazai győzelmet jósolt, végül azonban olyannyira megszenvedtek a hazaiak, hogy csak a 89. percben sikerült az egyenlítés. A találkozó végül 1-1-es döntetlennel zárult. Nikolics végigjátszotta a mérkőzést. A vendégeknél Ónodi Ákos a kispadon ült, a hazaiaknál Gyurcsó Ádám sérülés miatt hiányzott.

A játéknap másik bajnokiján a Lang Ádámmal a kezdőben felálló Omonia Nicosia, az Ariszt látta vendégül. A találkozó kiegyenlített játékot hozott, azonban a vendégek jobban sáfárkodtak az adódó lehetőségekkel és végül 2-1-re győzni tudtak. A magyar válogatott védő csapatkapitányként, végig a pályán volt. Az Omonia pocsék formában van. Utolsó négy bajnokijából mindössze egy pontot gyűjtött, pedig a rájátszásba való kerülésért óriási szüksége lenne a győzelmekre. Jelenleg a hatodik, helyen állnak Langék a tabellán.

CIPRUSI ELSŐ OSZTÁLY 

23. FORDULÓ

AEK-Larnaca-Chloraka 1-1 (0-1)

Omonia Nicosia-Arisz 1-2 (0-2)

HOLLANDIA

A Kerkez Milossal a kezdőben felálló AZ Alkmaar, hazai pályán fogadta az Excelsiort az Eredivisie 21. fordulójában. A hazaiak egyből kezükbe vették az irányítást és remek támadójátékuknak köszönhetően gólparádét rendeztek. A vége 5-0- lett az Alkmaar javára. A magyar válogatott védő 68. percet töltött a pályán. Győzelmével az Alkmaar az élre állt, egy ponttal megelőzve az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Feyenordoot.

EREDIVISIE

21. FORDULÓ

AZ Alkmaar-Excelsior 5-0 (5-0)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC