nb1.hu

Callum Styles kedveli az új, támadóbb felfogású posztját

A 23 éves középpályás a válogatott Eb-kijutásáról is beszélt.

Callum Styles, az angol harmadosztályú Barnsley játékosa remek formában játszik az utóbbi hetekben. A magyar középpályást a SkySports-nak adott interjújában új pozíciójáról, a csapat feljutási esélyeiről és a magyar válogatott Eb-kijutási álmairól kérdezték.

Néhány hete szóba került, hogy Styles már télen elhagyhatja csapatát, de állítása szerint sok minden változott a klubnál. Egyre jobban érzi magát. A legfontosabb változás a magyar játékos posztján történt, hiszen az előző szezonokban többnyire balszélsőként számítottak rá a Barnsley korábbi menedzserei, de a nyáron érkező Neill Collins új pozícióban látott benne fantáziát.

„Jelenleg gyakran 8-asként, robotoló középpályást játszom, de néha az irányító szerepkört is rám bízzák. Sokkal többször mehetek így előre és alakíthatok ki helyzeteket. Nagyon élvezem, hogy részt vehetek a támadójáték felépítésében, mert eddig ilyet nem nagyon csináltam a pályafutásom során.”


Styles statisztikája az elmúlt öt és fél évből. Fotó: Sky Sports

Styles az új menedzsert dicsérte és a csapat egyértelmű célja, hogy az automatikus feljutást érő helyek valamelyikén végezzen a szezon végén. A keret erőssége alapján a 23 éves középpályás szerint a Championshipben lenne a Barnsley helye, és ő is ott szeretne játszani – a piros-fehérek jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán.

Callum Stylest a magyar válogatott kijutási esélyeiről kérdezték, aki azt is szóba hozta, hogy Szoboszlai mellett játszva rengeteg tapasztalatot szerzett.

„Két hét múlva Bulgáriában szeretnénk bebiztosítani a kijutást, nem akarjuk az utolsó mérkőzésre hagyni. Európa-bajnokságon játszani gyerekkori álmom és most meg fog valósulni – biztosak vagyunk magunkban, hatalmas siker ez nekünk, már alig várom!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC