nb1.hu

Brazil góllal nyert Dunaszerdahelyen az ETO

Barátságos mérkőzést játszott a DAC az NB II-es ETO FC Győr ellen.

A DAC 1904 felkészülési mérkőzésen fogadta az ETO FC Győrt a MOL Arénában. A válogatott meccsek miatt főként olyan játékosok léptek pályára a hazaiaknál, akik eddig kevés lehetőséget kaptak.

A találkozó első félidejében egyetlen győri gólhelyzet adódott Kröhn előtt, de a dunaszerdahelyiek kapusa védte a lövést. A második játékrész közepén kezdtek éledezni a hazaiak, Trusa közeli próbálkozása nem talált kaput. A 72. percben a brazil Riquelme szemfüles labdaszerzése után megkerülte a DAC kapusát és megszerezte a vezetést az ETO-nak. Utána próbáltak egyenlíteni a dunaszerdahelyiek, de csak kapufáig jutottak Kaša révén és maradt a 0-1.

DAC 1904 – ETO FC Győr  0:1 (0:0)
Gólszerző: Riquelme (72.)
DAC: Petráš – Pinto, Risvanis, Brunetti, Mendez (Andzouana, 70.) – Káčer (Dimun 57.), Gavrić (Kaša, 21.), Herc – Redzic (Demjanović, 70.), Barišić (Owosu 84.), Trusa (Gouré, 70.). Vezetőedző: Adrian Guľa.
ETO: Pap – Lacza (Vera, 60.), Kovács (Szépe, 60.), Koncz (Szujó, 29.), Boldor (Keresztes, 29.) – Vianna (Csontos, 80.), Kiss (Bumba, 60.), Riquelme (Herczeg, 80.), Tóth (Tudor, 80.) – Diarra (Škvarka, 60.), Kröhn (Csóka, 45.). Vezetőedző: Antonio Muñoz.

A DAC bajnoki mérkőzést legközelebb október 21-én játszik a Zsolna otthonában, az ETO pedig Szegedre látogat október 22-én.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC