nb1.hu

Botka ijesztő részletei Varga szörnyű sérüléséről, Csoboth az Újpestnek üzent

Styles pályafutása legnagyobb pillanatáról beszélt, a károgók, a mottó és a matekozás is szóba került.

Mint ismert, a magyar válogatott elképesztő mérkőzésen 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokság A-csoportjában, így megőrizte az esélyét a továbbjutásra.

Kisokos szurkolóknak – így juthat tovább a magyar válogatott

A meccs után a mixzónában több magyar játékos is a sajtó rendelkezésére állt – ezeknek a nyilatkozatoknak az érdekes részleteiből válogattunk teket.

Bolla Bendegúz: „Borzasztóan nézett ki Barni sérülése, nem is nagyon mertem odanézni. Próbáltunk érte is küzdeni és megnyerni a meccset. Kevin góljánál legszívesebben kifutottam volna a stadionból: ami feszültség bennünk maradt, akkor kijött. Nyilván számolgatunk, remélem, úgy alakulnak a dolgok, hogy továbbjussunk.”

Csoboth Kevin: „Azzal küldött be a mester, hogy gólt rúgjak, és hogy Nagy Zsolttal lendítsünk a csapat játékán, kamatoztassuk a sebességünket. Leírhatatlan érzés volt a gólom, hatalmas boldogság, de a legfontosabb a győzelem, és az, hogy Barni jól legyen. Édesapámra gondoltam az első helyzetemnél, a kapufánál, hogy vajon mit szólhat otthon, aztán nem hittem volna, hogy én leszek az, aki megint ekkora helyzetbe kerül. Nagy köszönettel tartozom az Újpestnek, nélkülük nem lennék itt, hiszen megkaptam a lehetőséget, hogy az NB I-ben, majd a válogatottban játszhassak. Örök hála, sosem felejtem el.”

Csoboth Kevin elárulta, mire gondolt a kapufája után

Callum Styles: „Nagyon boldog vagyok Kevin miatt, mert a testvéremnek tartom, ki kell élveznie ezt a pillanatot. Ez volt a pályafutásom eddigi legnagyobb pillanata, a sérülésem után visszatértem és debütáltam az Eb-n, ráadásul ilyen meccsen… felejthetetlen.”

Botka Endre: „Nagyon vártam erre a lehetőségre, így fejben is készem voltam, hogy jó teljesítményt tudjak nyújtani. Mondtam előre, hogy amit én hozok, az a keménység, és az első 5-10 percet leszámítva olyan voltam, mint egy kullancs. Elképesztő érzés a győzelem. Bevallom, azt hittem, hogy Kevin első helyzete volt a meccslabda, de látszott aztán, hogy a skótok kinyíltak, mi egységesebbek voltunk. Éreztem, hogy meglesz ez. Azt mondta a Mister az öltözőben, hogy örül, hogy a sok károgót sikerült elhallgattatni, és tényleg jó érzés elhallgattatni őket. Most mi leszünk a szurkolók: már a meccs előtt is nézegettük, hogy jól alakultak a dolgok, de egyetlen mottónk van: ha Isten mellettünk, ki ellenünk? Ha mondjuk a románok ellen játszanánk, elég kemény meccs lenne, kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak a dolgok.

Barni esetéhez nagyon közel voltam, hallottam a csattanást és tudtam, hogy nagy baj van. Szomorúan láttam, hogy Barni nagyon rossz állapotban van, főleg akkor féltem igazán, amikor láttam az arcát. Miután elkezdték ápolni, nem kerültem oda mellé, így nagyon nehéz volt játszani. Azt nem mondom, mit mondott először, amikor észhez tért, az ő megszokott formáját hozta. Semmi hírt nem kaptunk arról, hogy van, csak a meccs után, de olyan gyorsan alakult a helyzet a pályán, hogy nem is volt idő ezzel foglalkozni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC