nb1.hu

Botka Endre: Nem adott tippeket Szoboszlai

A Fradi pénteken az osztrák Salzburg ellen játszik edzőmérkőzést.

A hét eleje óta Ausztriában készül a Ferencváros – ez a magyar bajnok második edzőtábora a felkészülés során. A keddi Qarabag elleni döntetlent követően, pénteken az osztrák címvédő Red Bull Salzburg ellen lépnek pályára Sztanyiszlav Csercseszov tanítványai. A azeriek ellen gólt szerző Botka Endre a fradi.hu-nak nyilatkozott a felkészülés időszakáról, valamint arról, hogy mit vár az osztrákok ellen. 

Az eredmény is fontos 

“Mi egy intenzív terhelés közepén megyünk majd bele ebbe a találkozóba, míg az ellenfél még csak mostanában kezdte meg a munkát. Természetesen sok dolgot tudunk gyakorolni, modellezni taktikailag. Fontos, hogy senki ne sérüljön meg és természetesen jó eredményt akarunk elérni.”

Nem adott tippeket Szoboszlai Dominik

“Nem kaptam tőle tippeket, mert amikor a válogatottnál voltunk én még nem tudtam, hogy a Salzburggal is megmérkőzünk. Ha tudtam volna, akkor biztosan beszéltünk volna a volt csapatáról. Azonban ez nem gond, tudjuk, hogy milyen minőséget képvisel az osztrák bajnok. Tavaly is és idén is a BL-ben szerepelnek majd a csoportkörben, jó erőfelmérő vár ránk.”

A Fradi pénteken 18 órától csap össze a Salzburggal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC