nb1.hu

Bolla Bendegúz pazar gólpasszal repítette tovább a Rapidot, nagyot fordított a Paks leendő KL-ellenfele

Megvan a Paks következő ellenfele a Konferencia Ligában.

Az Európa-liga-selejtező eldöntőjében az SK Rapid az idegenbeli 1-0-s siker után hazai környezetben is legyőzte a török Trabzonspor együttesét. Bolla Bendegúz a bécsi csapat kezdőjében kapott helyet és a magyar válogatott szélsője a 77. percben egy remek kiugratással hozta ziccerbe Seidl-t, aki nem hibázott. A hajrában még Christoph Lang is betalált, így a Rapid összesítésben 3-0-val ütötte ki török ellenfelét.

Bolla a következő körben akár előző csapata, a Servette ellen is pályára léphetett volna az Európa-liga főtáblájára kerüléséért, de a svájci csapat hiába játszott a Braga otthonában gól nélkül döntetlent, a genfi visszavágót a portugálok nyerték 2-1-re.

 

A Paksi FC kedden a montenegrói FK Mornar otthonában elért döntetlennel továbbjutott a Konferencia-liga selejtezőjének következő körébe. A cseh Mlada Boleslav 1-1-es hazai környezetben játszott mérkőzés után 11 lapos (ebből három piros!) találkozón, kétgólos hátrányból felállva 4-2-re legyőzte az izraeli Hapoel Beer Sheva csapatát a bulgáriai Lovecsben, és egy hét múlva, augusztus 22-én Bognár György együttesével találkozik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC