nb1.hu

Bognár szerint a bekapott gól után megijedtek, Mátyus a töketlen védekezésre panaszkodott

Kuttor Attilából nagy feszültség szakadt ki, Horváth Dávid látja a fényt az alagút végén.

Mezőkövesd 1-0 MTK Budapest

Kuttor Attila a mérkőzést követő nyilatkozatában azt mondta az M4 Sportnak, hogy sok mérkőzésen szerezték meg a vezetést, de nem sikerült azt sokszor megtartani. Most is elkövettek egy-két hibát, illetve nem sikerült időben lezárni a mérkőzést, de összejött a győzelem hazai környezetben.

Ugyan ezt kell erőltetnünk, hinnünk kell magunkban, és amit eltervezünk, azt még hatékonyabban játszani. Ha kiküszöböljük az apróságokat, lehetnek még jó eredményeink” – mondta Kuttor.

Horváth Dávid szerint a mérkőzés elején még nem állt össze a védelem, emiatt az ellenfél helyezeteket tudott kialakítani, az egyik végén pedig megszerezték a vezetést.

Megjártuk a magasságot, most pedig a mélységet. Ki kell jönni ebből a gödörből, az eredményeinknek kiegyensúlyozottnak kell lennie” – fogalmazott az MTK edzője, aki látja már a fényt az alagút végén.

Paksi FC 3-1 Kisvárda

A 3-1-es siker után elégedetten értékelt Bognár György. A paksi tréner szerint jól futballozott csapata, jobbak voltak, mint a Kisvárda, és megérdemelten nyerték meg az összecsapást. Ugyanakkor kiemelte, hogy a bekapott gól után megijedt a Paks.

Megijedtünk egy picit, amikor a Kisvárda szépített, hiszen az gól már nem olyan nagy előny, de a harmadik találat visszaállította a megnyugtató különbséget.

Kollégájával ellentétben Mátyus János természetesen nem volt elégedett az eredménnyel.

Ilyen töketlen módon védekezni nem lehet, különben az lesz a vége, hogy nagyon komoly gondjaink lesznek.” – mondta Mátyus, aki leszögezte, hogy továbbra sem fog senkit személyesen kiemelni a hibák miatt.

A kisvárdai edző még amiatt dühöngött, hogy ismét pontrúgás után kaptak gólt a mérkőzésen.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC