nb1.hu

Bognár megbecsülésről, Tímár az időjárásról és a védekezésről beszélt – reakciók

A fáradtság is döntő tényező lehetett.

A Paks 2-1-re legyőzte a Nyíregyházát az NB I negyedik fordulójában.

A Paks védői döntöttek, megint kikapott a Nyíregyháza

A találkozó után mindkét vezetőedző az M4 Sport riporterének értékelte a látottakat.

Bognár György (Paks): „Örülünk a győzelemnek, az első félidőben valamivel frissebben mozogtunk mint eddig, de a másodikban visszavettünk a tempóból. Inkább tartottuk a 2-0-át, mint hogy újabb gólt lőttünk volna, meg kell becsülnünk ezt az eredményt. A második félidőben már kijött a fáradtság a csapaton. Próbáltunk cserélgetni, gondolni a következő meccsre, de felpörögni nem sikerült senkinek. Sokadik gólunk ami hasonló szituációból születik, néha bejön.”

Tímár Krisztián (Nyíregyháza): „Ismét a mérkőzés első perceiben gólt kaptunk, ráadásul egy pontrúgásból amit sokat gyakoroltunk, nagyon bosszús voltam. De utána sikerült visszajönni a meccsbe, rúgtunk egy szép gólt. A félidő végén kaptunk megint egy gólt, nekünk is voltak helyzeteink, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

A védekezésünkben kell fejlődni, nem adhatunk ilyen könnyű gólokat az ellenfélnek. A nagy meleg miatt páran megadták magukat, inkább csak előre akartak focizni, a védekezésben nem voltak fegyelmezettek. A mai játék tetszett, de az eredménnyel nem vagyok elégedett.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC