nb1.hu

Bognár György sajátosan reagált a 7-3-as vereségre, hazaért a Fradi

Folytatódik a Puskás Akadémia és a Real Madrid tanodai kapcsolata.

 

PAKS

Mint arról korábban beszámoltunk, a Paks felkészülési mérkőzésen 7-3-ra kapott ki a Szegedtől szerda késő délelőtt.

Felkészülés: kiütötte a Szeged a Paksot, remekelt a Mezőkövesd, nyert a DVTK

A lefújás után Bognár György, a paksiak vezetőedzője egy mondattal értékelte a meccset: „Megpróbáltuk ezen a mérkőzésen meghonosítani az egy belső védős felállási formát, a találkozó végre tiszta képet kaptunk arról, hogy ez nem lesz jó…”

 

FERENCVÁROS

A klubhonlap beszámolója szerint hazaért Feröerről a Ferencváros: a magyar bajnok kedd este játszott 0-0-s döntetlent a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának odavágóján a Klaksvíkkal, majd szerdán 17 óra előtt ért vissza az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba.

Ezzel együtt ismertté vált a következő napok programja: Sztanyiszlav Csercseszov együttese csütörtökön, pénteken és a hétvégén is délelőtti tréningekkel készül.

A visszavágót július 19-én, szerdán 18.00-tól rendezik a Groupama Arénában.

 

PUSKÁS AKADÉMIA

A felcsútiak klubhonlapjának beszámolója szerint újabb négy évvel toldotta meg együttműködését a Real Madrid Alapítvány és a Puskás Akadémia, így biztosan továbbműködhet a RealTanoda elnevezésű szociális és sportprogram, amely 2011-ben indult el Felcsúton.

Az egyedülálló projekt célja, hogy minél több gyermek kezdjen el sportolni. A szakemberek szociális alapon választják ki a programban részt vevőket a nem professzionális utánpótláscsapatok játékosai közül. A kiválasztottak egy évig részesülnek támogatásban.

Az akadémia a több mint egy évtized alatt mintegy ötszáz helyi és a környező falvakban élő gyermeket támogatott már, labdarúgókat és kosarasokat egyaránt, ezzel együtt várják az új jelentkezőket augusztustól a Puskás Akadémia honlapjáról letölthető vagy az edzőktől igényelhető űrlap kitöltésével.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC