nb1.hu

Bognár a fölényes győzelem után szimpatikusan nyilatkozott, Grzelak a Szparit méltatta

A DVTK edzője a kollégájának gratulált.

Az NB I-ben szombaton három meccset rendeztek. Előbb a DVSC otthonában a Paks 5-0-ra nyert, majd a DVTK-MTK mérkőzés végeredménye 0-2 lett, végül az Újpest egy 90. percben született góllal 1-0-ra verte a Nyíregyházát. Cikkünkben összeszedtük az edzői értékeléseket.

DVSC-Paks 0-5

Máté Csaba: „Mindig az edző felelőssége az, hogyan állítja össze a csapatát. Az elejétől fogva a Paks irányított, a második gól után úgy tűnt, feladtuk a meccset. Szégyenteljes teljesítmény volt ez, osztálykülönbség volt a két gárda között. Köztudott, hogy a paksi középpályások közül bárki odaérhet a kapu elé, ezt nem jól kontrolláltuk. Eddig apróságokon múltak a meccseink, de ma nem így volt. Eddig pozitívabbnak látszott a történet. Engem bocsátottak már el úgy, hogy tíz meccsből kilencet megnyertem. Nem az edző szerepe a fontos jelenleg, hanem az, hogy ne ilyen helyzetben legyen ez a tradicionális klub.” (M4 Sport)

Nagyon kiütötte a Paks a Lokit, ki is akadtak a DVSC-drukkerek

Bognár György: „A Debrecenben sokkal több képesség és futball van, mint ami ma kijött. Van ilyen nap, mikor valakinek semmi nem sikerül, a másiknak pedig minden. Az első perctől kezdve működött a csapatjáték, talán a középpálya volt a döntő, ahol nagy fölényt tudtunk kialakítani. Védekezésben és támadásban is kiharcoltuk a magunkét. Ez az eredmény nem tükrözi a két csapat közti különbséget. Mindig a csapatjáték dominál nálunk, és ez ma is így volt, egységesek voltunk elöl és hátul is.” (paksifc.hu)

DVTK-MTK 0-2

Vladimir Radenkovics: „Gratulálok a kollégámnak, mert jól felkészítette a csapatát, és különösen arra, hogy hogyan játsszanak a DVTK ellen. Az első félidőben a saját szögletünk után kaptunk gólt, és korán megkaptuk a másodikat is. Ennek következtében érzelmi nyomás alatt játszottunk, mert meg akartuk mutatni a szurkolóinknak, hogy mire vagyunk képesek, illetve a nyíregyházi győzelmet követően újabb ajándékot akartunk nekik adni. Az eredmény miatt kicsit pánikszerű játék lett, kicsúszott az irányítás a kezünkből. A cserék után jobban néztünk ki, de ez nem volt eléggé ahhoz, hogy pozitív eredményt érjünk el.” (dvtk.eu)

DVTK-MTK: elképzelhető, hogy a forduló legszebb gólját hozta a meccs

Horváth Dávid: „Részünkről nagyszerű alaphangot adott a mérkőzésnek a korai gólunk. Ugyanakkor csak a 15-20. perctől tudtuk valójában megvalósítani az előzetesen eltervezett dolgokat, onnan tudtunk magabiztosan játszani, és megcsinálni azokat a kombinációkat, amiket szerettünk volna. Átjátszottuk a sorokat, jó pozícióban találtuk meg a szervező embereket, és így a minőségi mélységi átadások után több támadást is vezettünk. És az természetesen még jobb helyzetet teremtett, amikor megrúgtuk a második gólunkat. Kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk ma a  pontrúgások kivédekezésében is. Érzésre ötven szöglet jött be, és mindent menteni tudtuk. Hiányérzetem azért lehet, mert a mérkőzés hajrájában több kontratámadást is vezettünk, amiből többet is kihozhattunk volna. Csapatként is jól játszottunk, és több jó egyéni teljesítményt is láttam, örülök a győzelemnek.” (dvtk.eu)

Újpest-Nyíregyháza 1-0

Bartosz Grzelak: „Boldog vagyok, de akkor is büszke lettem volna a csapatra, ha nem nyerünk az utolsó pillanatban, mert végig küzdöttek a játékosaim. Egy jól szervezett Nyíregyházát győztünk ma le csodálatos szurkolótáborunk előtt. Bár újonc csapat a Nyíregyháza, komoly edzői érdem, hogy rengeteget futnak, és bátran futballoznak, így nagyon nehéz ellenfelet győztünk le.” (nyiregyhazaspartacus.hu)

Újpest-Nyíregyháza: a 90. percben jött a csattanó

Tímár Krisztián: „Amit elterveztünk játékban, az működött. Az Újpest egy játszó csapat, de mi nem hagytuk őket kibontakozni, sőt több nagy helyzetünk volt, melyből megszerezhettük volna a vezetést. Sajnálom, hogy a végén nem sikerült a pontszerzés, melyhez nagyon közel álltunk.” (nyiregyhazaspartacus.hu)

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC