nb1.hu

Blagojevics egy millió dolláros kérdést kapott – reakciók

A Vidi idegenben még mindig nyeretlen.

A Nagyerdei Stadionban a DVSC 3-1-re nyert a Vidi ellen az NB I tizedik fordulójában, a vezetőedzők a mérkőzés után értékelték a látottakat. A hazaiak szerb mesterétől azt kérdezték, hogy mikor nyújt újra kiegyensúlyozott teljesítményt a Loki.

Szrdjan Blagojevics: „Ez egy millió dolláros kérdés, ebben a bajnokságban ezt szinte lehetetlen kiszámítani. Nagyon fontos ez a győzelem nekünk, négy forduló után először sikerült megszereznünk a három pontot. Sok helyzetet kialakítottunk és gólokat is lőttünk, de ez még mindig nem a legjobb játékunk. Annak örülök, hogy a második félidő elején bekapott gól után higgadtak maradtunk és sok támadást vezettünk, szerintem megérdemelten nyertünk.”

A Fehérvár FC vezetőedzője csalódott volt, de dicsérte is a játékosait.

Bartosz Grzelak: „Egy kicsit lassabbak voltunk az első félidőben, az első 30 perc játéka csalódást keltő volt, nem szabad ekkora előnyt adnunk egy ilyen jó ellenfélnek. 2-1-nél már több kockázatot vállaltunk, ezért volt több lehetősége a DVSC-nek ellentámadásokat vezetni. A harmadik bekapott gól után nehéz visszajönni egy meccsbe mentálisan, de büszke vagyok a játékosaimra, mert nem estek szét utána sem. Szomorúak vagyunk, de dolgozunk tovább azon, hogy még jobbak legyünk.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC