nb1.hu

BL: A TNS edzője büszke játékosaira, az 5-0-s vereség ellenére

Craig Harrison meg akarja nyerni csapatával a visszavágót.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros hazai környezetben 5-0-s sikerrel indította meg menetelését a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Traoré mesterhármas, az FTC tükörsimán nyert a BL első felvonásán

A walesi bajnok TNS vezetőedzője, Craig Harrison a mérkőzést követően a BBC-nek értékelte a látottakat. Harrison azt mondta, hogy hazudna, ha nem lenne csalódott az eredmény miatt, ugyanakkor játékosai nem adták fel, keményen küzdöttek a meccs végéig.

Nem kételkedtem abban, hogy bárki bedobná a törülközőt. Keményen hajtottunk a meccs végéig. A Ferencváros nagyon jó csapat, de az enyéimre elképesztően büszke vagyok, amilyen hozzáállással, munkamorállal, profizmussal hozták le a találkozót.

A walesiek trénere dicsérte a Fradit, hiszen nagy intenzitással és vadsággal vágtak neki a mérkőzésnek, ezért kapott csapata három gólt az első 30 percben. Az 5-0-s vereség ellenére bizakodó a TNS vezetőedzője, aki komoly célt tűzött ki a visszavágóra.

Szeretnénk megnyerni a visszavágót – nagyon jó mérlegünk van a Park Hallban (a TNS hazai pályája, a szerk.). Nagy fordulatnak kéne bekövetkeznie, de bizakodó vagyok” – mondta Harrison.

FRISSÍTÉS: 9.13

A brazil légiós sorsáról és a fiatal magyar játékosokról is nyilatkozott az FTC vezetőedzője

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC