nb1.hu

Bese elmondta, miben lépett előre a Vidi az új edzővel – reakció

Pozitívumot is kiemelt.

A MOL Fehérvár vasárnap 0-0-s döntetlent játszott Kisvárdán. A pontszerzés ellenére sem lélegezhetnek fel a fehérváriak, mivel jelenleg csak a 10. helyen állnak a tabellán, és a fórjuk mindössze két pont a 11. helyezett Honvéddal szemben.

Bese Barnabás a hétvégi találkozó után elárulta, Bartosz Grzelak érkezésével stabilabbá vált a fehérvári együttes. A 23-szoros magyar válogatott futballista szerint pozitívum, hogy ezt az összecsapást is kapott gól nélkül zárták.

„Jelen helyzetünkben nagyon fontos lett volna a három pont megszerzése, az volt a célunk, hogy ez sikerüljön. Az első félidőben jobban játszottunk az ellenfélnél, több lehetőségünk volt, a széleken a támadásainkkal sikerült megbontanunk a védekezésüket. A második játékrész kiegyenlítettebb volt, az ellenfélnek a kontráiból sikerült veszélyt kialakítania. Harcos meccs volt sok ütközéssel. Pozitívum, hogy ismét sikerült kapott gól nélkül zárnunk, a befejezésekre kell fókuszálnunk, hogy az ilyen mérkőzéseket meg tudjuk nyerni. A vezetőedzőnek határozott elképzelései vannak, minden meccs előtt van egy tervünk, amit egész héten próbálunk begyakorolni. Stabilitásban sokat léptünk előre az irányítása alatt, ebből lehet építkezni, a befejezéseknél pedig higgadtabbnak kell lennünk, hogy gólokat szerezzünk” – nyilatkozta a MOL Fehérvár hivatalos oldalának Bese, aki végigjátszotta a kisvárdai mérkőzést.

A MOL Fehérvár szombaton a Kecskemétet látja vendégül, a találkozó 15 órakor kezdődik.

KISVÁRDA MASTER GOODMOL FEHÉRVÁR FC 0–0

Kisvárda, Várkerti Stadion, 2010 néző. V.: Farkas Ádám (Szert B., Garai P.)

KISVÁRDA: Hindrich – Hej, Jovicic, Széles, Leoni – Karabeljov, Melnik – Navrátil (Lucas, 84.), Makowski (Szpaszics, 66.), Camaj – Mesanovic (Ilievszki, 78.). Vezetőedző: Milos Kruscsics

FEHÉRVÁR: Kovács D. – Bese B., K. Larsen, Stopira, Heister – T. Christensen (Pokorny, 84.), D. A. Flores, Makarenko (Katona M., 92.) – Lirim Kasztrati (Nego, 71.), Kodro, Dárdai P. Vezetőedző: Bartosz Grzelak

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC