nb1.hu

Bemutatkozott új csapatában a magyar válogatott csatár, drámai hajrá volt Dárdaiék meccsén

A magyar védő csereként lépett pályára Angliában.

NÉMETORSZÁG

A német másodosztály harmadik fordulójában a Hertha a Regensburg együttesét fogadta szombaton. Sokáig úgy tűnt, hogy 0-0 lesz a meccs végeredménye, ám a 90. percben Gebhardt öngóljával a berliniek megszerezték a vezetést, majd a 96. minutumban Maza beállította a 2-0-s végeredményt. A három pontot begyűjtő gárdában ifjabb Dárdai Pál a 71., Dárdai Márton pedig a 82. minutumban lépett pályára csereként.

A Münster otthonában a Kaiserslautern 1-0-ra diadalmaskodott. A hazaiaknál Németh András a 78. percben váltotta Amenyidót, ezzel debütált a Münsterben. Pár nappal ezelőtt vált biztossá, hogy a 4-szeres magyar válogatott csatár a Münsterben folytatja a karrierjét. Németh Andrást a Hamburg adta kölcsön.

Hivatalos: Megvan a magyar támadó új csapata

A négy ponttal rendelkező Hertha jelenleg a nyolcadik, míg az egy egységet gyűjtő Münster a 15. helyen áll a tabellán.

2. Bundesliga
Hertha BSC–Regensburg 2-0
Preussen Münster–Kaiserslautern 0-1

ANGLIA

Az angol másodosztály harmadik játéknapján a Plymouth a QPR stadionjában vizitált. A QPR már a harmadik percben megszerezte a vezetést, erre a vendégektől Whittaker válaszolt a 28. minutumban. Nem sokkal később Forshaw megkapta a második sárgáját, így 10 emberrel folytatta a bajnokit a Plymouth. Az emberhátrányba kerülő gárda végül 1 pontot elvitt, mivel a végeredmény 1-1 lett. A hajrában egyébként Issakát is kiállította a játékvezető, ennek köszönhetően dupla emberhátránnyal zárták a meccset a vendégek. A Plymouth alakulatában Szűcs Kornél a 78. percben állt be.

A Plymouth 3 meccs után még nyeretlen a bajnokságban, hiszen egyszer kikapott, míg kétszer remizett.

Championship (II. osztály)
QPR–Plymouth Argyle 1-1

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC