nb1.hu

Beindultak a debreceni találgatások: a helyi lap edzőváltást vizionál

Két szakembert nevesítettek meg az összefoglalójukban.

A kieső helyre DVSC rendkívül rosszul kezdte az új időszakot Máté Csaba irányításával. Bár a Békéscsaba elleni Magyar Kupa-győzelem bizakodásra adott okot. Viszont a bajnokságban azóta csak vereségek sorakoznak, ami finoman szólva sem fest jól. A helyi vármegyei lap, a Haon.hu, éppen ezért vetette fel a lehetőséget, hogy a gyenge eredmények után gyakran edzőváltás következik, hiszen ez a legkézenfekvőbb megoldás a fociban.

Helyi jelentés

Egyes értesülések szerint hétfőn dönthet a debreceni klub vezetősége arról, hogy Máté Csaba maradhat-e a kispadon, mivel ekkor értékelik a jelenlegi helyzetet. A Haon.hu szerint nem kizárt, hogy változások lesznek a közeljövőben.

Az egyik lehetséges jelölt a vármegyei médium szerint Feczkó Tamás, aki ott volt a DVSC legutóbbi, Paks elleni mérkőzésén. Érdekesség, hogy Máté Csaba is látogatta a Loki meccseit, mielőtt kinevezték volna. Feczkó legutóbb a Kisvárda vezetőedzője volt. Korábban már dolgozott Hajdú-Bihar vármegyében, amikor a Balmazújvárost irányította, de megfordult az MTK és a DVTK kispadján is.

Kegyetlen rigmusok és a játékoskeret jövője: Máté Csaba nyilatkozott

Szrdjan Blagojevics távozása után Dombi Tibor ugrott be átmenetileg a vezetőedzői posztra, de információk szerint egyelőre nem rendelkezik a szükséges képesítésekkel, hogy hosszabb távon is betöltse ezt a szerepet. Érdekes lenne látni, ha ismét ő venné át a csapat irányítását, hiszen korábban már rövid időre sikeresen beugrott a Loki kispadjára. Emlékezetes, hogy Herczeg András is többször mentette meg a klubot.

Miért?

A fociban gyakori, hogy gyenge eredmények után az edzőt váltják le először. A DVSC jelenlegi formáját látva nem lenne meglepő, ha most is ez következne. A Haon.hu éppen ezért foglalkozik a témával, hiszen a legkézenfekvőbb megoldás egy új tréner kinevezése szokott lenni. Pláne akkor, amikor még heteket kell várni az átigazolási időszakra.

A végső döntés azonban még nem született meg, így minden csak találgatás, a hivatalos tájékoztatás a klub részéről várható.

FRISSÍTÉS:

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a hétvégi bajnokin is Máté Csaba ül a Loki kispadján:

DVSC: eldőlt Máté Csaba sorsa – sajtóhír

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC