nb1.hu

Balhés bíró vezeti az FTC BL-meccsét, bemutatta új mezeit a Puskás Akadémia

Már tavaly is fújt a Ferencvárosnak a spanyol játékvezető.

FERENCVÁROS

Az UEFA kijelölte a kedd esti Ferencváros-TNS Bajnokok Ligája-selejtező játékvezetői csapatát.

Ennek értelmében az a Guillermo Cuadra Fernández lesz a bíró, aki már a tavalyi, Csukaricski elleni Konferencia-liga-mérkőzését is vezette az FTC-nek – akkor többek között egy kérdéses szituáció is fűződött a nevéhez, hiszen Botka esésénél először tizenegyest ítélt, majd később megváltoztatta a döntését. Cuadra a spanyol élvonalban több balhés meccset vezetett az előző idényben, többek között a Real Madrid találkozóin is voltak kérdéses döntései.

Cuadra partjelzője a szintén spanyol Guadalupe Porras Ayuso és Alejandro Estévez Iglesias lesz, a tartalékbíró Mateo Busquets Ferrer, míg UEFA-ellenőrként a svájci Alain Bieri fog dolgozni.

PUSKÁS AKADÉMIA

Bemutatta új mezeit a Puskás Akadémia.

A felcsúti klub beszámolója szerint megújult arculattal, nyolc vadonatúj mezzel vág neki a szezonnak a csapat: mélykék, fehér, égszínkék és lilás-pinkes szerelés is lesz, a kapusoké fekete-arany, türkizkék, narancssárga és lilás-pinkes, és mindegyiken megjelenik az új főszponzor, az MBH Bank is.

A klub a mezek számozása terén is újított: a hexagonális tipográfiának nevezett eljárással készült egyedi számkészletet emelték be az új garnitúrába, ez pedig olyan innovációnak számít a magyar élvonalban, amelyet eddig még egyik csapat sem használt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC