nb1.hu

Bajnokok Ligája: ellenfelet kapott a Ferencváros, nehéz csoportba került a Haladás

Budapesten rendezik a Fradi BL-selejtezőit.

A Ferencváros az észt Flora Tallinn csapatával találkozik a női labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 10. csoportjának egyik elődöntőjében.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján olvasható, hogy a párharc továbbjutójára az ukrán Vorszkla Poltava és a lett Riga FS találkozójának győztese vár majd. A csoport mérkőzéseit Budapesten, a III. Kerületi TVE Stadionban rendezik, az elődöntőket szeptember 4-én, a döntőt pedig 7-én rendezik.

A BL-selejtezőben 11 csoport van, ezeknek győzteseihez csatlakozik majd a Slavia Praha, az AS Roma és a Hammarby, ezután a 14 csapatból hét párt alakítanak ki. A párharcok győztese jut a 16 csapatos főtáblára.

A Haladás VSE két kazah és egy portugál csapattal került azonos csoportba a futsal Bajnokok Ligájában. A magyar bajnok szombathelyiek ellenfelei közül a kazah Kairat Almaty és a portugál Sporting CP is kétszer nyert korábban BL-t. Negyedikként a szintén kazah FK Semey került a csoportba.

Az október 22-27-én sorra kerülő négyestorna házigazdája a Kairat Almaty lesz, a csoportból az első három helyezett jut tovább.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC