nb1.hu

Az utolsó percben egy fejesgóllal egyenlített a magyar válogatott

A felcsútiak fiatal tehetsége a 94. percben szerzett gólt.

A magyar U18-as válogatott az észak-macedónok augusztusi 5-0-s legyőzése után ismét hazai pályán játszott nemzetközi felkészülési mérkőzést: a bosnyák nemzeti csapatot fogadta Telkiben.

A 38. percben váratlanul vezetést szerzett a bosnyák csapat, Admir Gojak szerzett labdát a magyar térfélen, észrevette, hogy Bozó Mirkó kinn áll a kapujából, és a felezővonalról a kapunk jobb oldalába ívelt (0-1). A fordulás után jelentős mezőnyfölényben futballozott a magyar válogatott, de a felállt védelem ellen sokáig nem tudtunk nagyobb helyzeteket kialakítani.

A legnagyobb helyzetünk a 89. percben alakult ki, amikor Mondovics Kevin közelről a keresztlécet találta el, majd a 91. percben Somogyi Ádám is eltalálta a kapufát. Már-már úgy tűnt, a bosnyákok megnyerik a mérkőzést, de a 94. percben góllá érett a nyomasztó fölényünk: Mondovics fejesével alakult ki az 1-1-es végeredmény.

Magyarország-Bosznia-Hercegovina 1-1 (0-1)
Magyarország: Bozó Mirkó – Lakatos Noel (Kenéz Kristóf, 68.), Pál Barna, Szekér Botond (Koncz Dávid, 77.), Vitályos Viktor – Egri Imre, Madarász Ádám (Somogyi Ádám, 81.), Hős Zsombor (Miskolczi Domonkos, 68.), Barkóczi Barnabás (Kancsij Artúr, 46.) – Kovács Patrik (Csucsánszky Zoltán, 77.), Mondovics Kevin
Gólok: Mondovics (94.), ill. Gojak (38.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC