nb1.hu

Az Újpesttől távozó Mészöly Géza a jövőjéről és a terveiről is nyilatkozott

Kettős érzések kavarognak az edzőben.

Hétfőn derült ki, hogy az Újpestet már nem Mészöly Géza fogja irányítani a következő szezonban.

Az Újpest közleményt adott ki Mészöly Géza jövőjéről

A lila-fehér csapattól távozó edzővel az ujpestfc.hu készített egy interjút. A beszélgetés során először a búcsú volt a téma.

„Kettős érzések kavarognak bennem, nyilván szomorú vagyok, hogy nem folytathatom ezt a februárban megkezdett kalandot, mely már a harmadik kinevezésem volt Újpesten – erre egyébként nagyon büszke vagyok –, de nagyon örülök, hogy megtörtént ez a pár hónap. Mindenki le akart beszélni arról, hogy elfogadjam ezt a felkérést, mert csak megégni lehet vele, de szeretem annyira az Újpestet, hogy ez nem lehetett szempont. Segíteni hívtak, ilyenkor jönni kell” – mondta Mészöly Géza.

Mészöly elárulta, nem akar elszakadni a futballtól.

„Mindenképpen a futball környékén maradok, nem fogok eltávolodni, edző vagyok, ez a hivatásom. Az Újpestnek pedig bármikor, bármiben segítek, ha szólnak, ahogy eddig sem, úgy most sem fogok hezitálni, ha erről van szó. Nagyon köszönöm azt a korrektséget és támogatást, amit az Újpest FC vezetőségétől, Benczédi Balázstól és Ratatics Pétertől kaptam az elmúlt hónapokban. Tényleg látom, hogy jó kezekbe került a klub, éjt nappallá téve dolgozik most is mindenki, hogy az elmúlt évek eredménytelensége ne történhessen meg újra, ha számítanak bármiben rám, én itt leszek” – hangsúlyozta a tréner.

Mészöly kiemelte, hogy hálás az újpesti drukkereknek azért a szeretetért, amit a szurkolóktól kapott. Az egyik legkedvesebb emlékének a DVTK elleni 7-0-s győzelmet tartja, emellett az első sikerükre is büszke.

Az Újpest ebben a szezonban 37 pontot szerzett az NB I-ben, ezzel a 10. helyen zárt az NB I-ben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC