nb1.hu

Az Újpest magyar válogatott szerzeménye hallott az FTC érdeklődéséről

Horváth Krisztofer örömmel igazolt Újpestre.

A magyar válogatottal este Bosznia-Hercegovina ellen kell bizonyítania Horváth Krisztofernek, aki nyáron az utolsó pillanatokban lett az Újpest játékosa. A támadó a molcsapat.hu-nak adott interjút, melyben a klubváltás mellett a válogatottnál betöltött szerepéről nyilatkozott.

Horváth Krisztofer elárulta, hogy hallott a Ferencváros érdeklődéséről, mégis a lilákat választotta az átigazolási időszakban.

Én is hallottam, hogy a Ferencváros is érdeklődik irántam, de az Újpestnél több volt ez érdeklődésnél: a lilák nagyon akarták, hogy az ő játékosuk legyek, ezért nem volt nehéz döntés őket választani. Örömmel igazoltam Újpestre, készen állok, hogy hozzásegítsem a klubot az igencsak nagyratörő céljai eléréséhez.

A magyar válogatott játékos elmondta, hogy Torinóban a középpályán próbálták ki, ami nem feküdt neki, ezért nem játszott. Utóbbi „problémával” a nemzeti csapatnál is szembesül Horváth, hiszen két komoly posztriválisa van.

„Nem mondanám könnyűnek a helyzetemet, hiszen az én játékomnak leginkább megfelelő pozícióban a válogatott két legjobb játékosa, Szobo és Sala (Szoboszlai Dominik és Sallai Roland) játszanak, de úgy vagyok vele, küzdeni fogok azért, hogy a kapitány is úgy érezze, megnyugtató megoldás lehetek, ha valami történik a két kiváló játékossal” – mondta Horváth Krisztofer.

Az Újpest friss szerzeménye kitért arra, hogy új csapatánál vezérszerepe lesz-e.

Ez nem ilyen egyszerű, először egységes közösségnek, jó csapatnak kell összeállnia, amiben minden játékos megtalálja a helyét. Ez a folyamat már elindult Újpesten, én pedig még csak most csöppentem bele, de azon leszek, hogy minél hasznosabb tagja legyek a csapatnak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC