nb1.hu

Az NB II sereghajtója megtréfálta a Kecskemétet, nagy ellenfelét verte a Loki

Az ETO nem bírt a Dunaszerdahellyel.

A válogatott szünet ellenére nem tétlenkedtek az NB I-es csapatok. Szombaton a Kecskemét, az ETO FC Győr és a DVSC is felkészülési meccset játszott.

Az NB II-ben az utolsó helyen szerénykedő Tatabánya az élvonal sereghajtójával, a Kecskeméttel csapott össze. Az edzőmeccs a tatabányaiaknak sikerült jobban, mivel 2-0-ra diadalmaskodtak.

„A 70. percig irányítottuk a mérkőzést, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de gólt nem tudtunk szerezni. A szándék az volt ma, hogy mindenkinek tudjunk lehetőséget adni, de sajnos a cserék után érthetetlen hibákat követtünk el, amit az ellenfél ki is használt kontrákat követően. Csalódottak vagyunk, hiszen szerettünk volna egy győzelemmel hangolni a Puskás Akadémia elleni bajnokira, amire minden lehetőségünk megvolt, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Le kell vonni ennek a meccsnek is a tanulságait és tapasztalatait, mert van mit. Ennek megfelelően kell készülnünk a közelgő a bajnoki meccsre” – idézi Szabó István vezetőedzőt a KTE hivatalos oldala.

Tatabánya – Kecskeméti TE 2-0 (0-0)
KTE: Kersák – Nagy K., Szabó A., Vágó, Belényesi, Zeke, Zsótér, Meszhi, Montiel, Berki, Lukács.
Csere: Varga B., Rjaskó, Papp M., Katona L., Kovács K., Kotula, Vattay, Bocskay, Pálinkás.

Az ETO FC Győrre a Dunaszerdahely elleni találkozó várt ma. A Rába-parti klubhonlap a beszámolójában kiemeli, hogy az ETO kezdőjét főleg olyan játékosok alkották, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Az első játékrész két DAC-gólt hozott: előbb Mendez, majd Trusa volt eredményes, utóbbi játékos tizenegyesből köszönt be. A második félidő elején Bánáti szép találatával szépítettek a győriek, a 69. minutumban pedig Mendez beállította az 1-3-as végeredményt.

„A mai minőségi felkészülési mérkőzés úgy gondolom, elérte a célját. Játéklehetőséget tudtunk adni azoknak, akik az utóbbi időben kevesebb szerephez jutottak. Láttam hibákat, láttam szép dolgokat is. Nem győztünk, de ennek ellenére a hozzáállással és a mutatott játékkal elégedett vagyok” – mondta az ETO trénere, Borbély Balázs.

ETO FC Győr – FK DAC 1904 1-3 (0-2)
Győr, ETO Stadion. V.: Zimmermann.
ETO FC Győr: Petrás – Marku, Kasa, Krpic, Boldor, Vianna, Anton, Skvarka (Vingler 46’), Diarra, Bumba (Bánáti 46’), Krivokapic. 70. perctől: Petrás – Kröhn, Bitri, Szépe, Heitor, Stefulj, Tóth R., Vingler, Sahli, Bánáti, Benbouali. Vezetőedző: Borbély Balázs.
FK DAC 1904: Popovic – Koncz, Bernát, Bassey, Mendez, Szendrei, Ortiz, Kacharaba, Trusa, Tuboly, Yapi. Cserék: Kaltsas, Németh A., Brnula, Udvaros, Jencus, Majer, Zaprazny. Vezetőedző: Xisco Munoz.
gólszerzők: Bánáti (49.) ill. Mendez (19., 69.), Trusa (45+1.).

A DVSC az egyik nagy riválisát, a Békéscsabát győzte le, a találkozó végeredménye 4-2 lett. Érdekesség, hogy három gól is büntetőből született. A cívisvárosiak negyedik gólját a 18 éves Kaye Shedrach szerezte, ő a Loki második csapatában ebben az idényben 6-szor volt eredményes az NB III-ban.

DVSC-Békéscsaba 4-2 (1-1).
DVSC: Megyeri – Stojkovic, Kocsis G., Pellumbi, Ferenczi, Braga, Szuhodovszki, Senaga, Dzsudzsák, Domingues, Bárány. Cserék: Pálfi, Dreskovic, Sain, Shedrach, Lénárt, Silue, Szécsi, Polozhyi, Lagator. Vezetőedző: Máté Csaba.
Gólszerző: Bárány (13., 11-esből), Szuhodovszki (53., 70., a másodikat 11-esből), Shedrach (90.), illetve Vólent (36., 56., a másodikat 11-esből).

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC