nb1.hu

Az igazat mondta a The New Saints vezetőedzője a Ferencvárosról

Az álmaikról is nyilatkozott.

Két győzelemmel és 7-1-es gólkülönbséggel teljesen megérdemelten jutott tovább az FTC a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába a The New Saints ellenében. A Nemzeti Sport jelentése szerint a hazaiak vezetőedzője, Craig Harrison a következőket nyilatkozta a 2-1-es FTC-győzelemmel végződött visszavágó után.

„A futball egyszerű játék, csak a gólok számítanak. A Ferencváros ezúttal is jobb volt nálunk, és bár a végén szépítettünk, így is vereség lett a vége. De ebből a találkozóból is sokat tanultunk, nem csak a múlt hetiből.”

Visszatérő kulcsemberét és fiatal játékosait méltatta az FTC edzője

A szakvezető utána arról beszélt, hogy miben kell még fejlődniük:

„Tapasztalatot kell gyűjtenünk. Minél több ilyen mérkőzésre lenne szükségünk, mert láthattuk, hogy itt teljesen más fordulatszámon pörögnek a játékosok. Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatra, harcoltunk és küzdöttünk.”

Nemzetközi céljaikról kijelentette, hogy főtáblára szeretnének kerülni, és az mindegy számukra, hogy melyik sorozatban történik.

BL-selejtező, 2. forduló, visszavágó:

The New Saints-FTC 1-2 (0-1)

gólszerzők: Daniels (91.), illetve Zachariassen (43.), Rommens (62., 11-esből)
sárga lap: Brobbel (21.), Baker (60.), McManus (68.)

The New Saints: Roberts – Baker (Marshall, 63.), Davies (Pask, 63.), Bodenham – Daniels, Holden (Clark, 80.), D. Williams, Brobbel (Bradley, 63.), Redmond – McManus (J. Williams, 75.), Young

Ferencvárosi TC: Dibusz – Makreckis, Cissé (Abena, 72.), Gustavo, Ramírez – Maiga (Abu Fani, 63.), Zachariassen, Rommens – Traoré (Gruber, 72.), Pesic (Kady, 63.), Kehinde (Katona, 85.)

Továbbjutott: a Ferencváros kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC