nb1.hu

Az FTC hatalmas hátrányt dolgozott le Bernd Storck csapata ellen

Nem bírt ellenfelével a Paks.

A Ferencvárosra csütörtökön a Sepsi elleni felkészülési meccs várt. A hétvégén a zöld-fehérek a Nafta Lendva elleni edzőmérkőzést 1-0-s győzelemmel zárták, a mai találkozó már jóval több fordulatot hozott. Érdekesség, hogy ezúttal a félidők 60-60 percig tartottak.

Bernd Storck legénysége a 17. percben szerezte meg a vezetést, ekkor Matei vette be a Fradi kapuját. Aztán Kallaku duplázta meg a Sepsi fórját, ezt követően pedig a 14-szeres magyar válogatott Varga Kevin találata után már 3-0-ra vezetett a román élvonalban edződő gárda. A szünet előtt ismét Matei villant meg, így az első félidő után négygólos fórral várhatta a folytatást a Sepsi.

A pihenőt követően Kehinde passza után Loncar faragott a különbségen. A hátralévő időben folytatta a Ferencváros a felzárkózást, előbb Bassey, majd Kehinde köszönt be. A lefújásig Kehinde villant meg újra, ezzel pedig beállította a 4-4-es eredményt.

FTC-Sepsi 4-4 (0-4)
FTC: Első félidő: Szécsi – Makreckis, Cissé, Raul Gustavo, Civic (Varga Z., 36.) – Abu Fani, Gojak – Owusu, Szevikjan, Pászka – Pesics
Második félidő: Radnóti – Kaján, Aaneba, Knoester, Ramírez – Loncar, Pappoe – Bassey, Gruber, Kehinde – Kodro (forrás: FradiMédia).
Sepsi: Niczuly –  Otelita, Ciobotariu, Ninaj, Stefan – Varga, Alimi, Matei, Kallaku – Coman, Breij
Csereként még pályára lépett: Gyenge – Oroian, Vereguț, Dobozi, Hajdin, Popşa, Grigore, Rența, Neskovic, Kocsis, Drăghiceanu (forrás: Sepsi OSK).

Sárga lap: Raul Gustavo (60.)
Gólok: Loncar (71.), Bassey (96.), Kehinde (100., 121.), illetve Matei (17., 64.), Kallaku (39.), Coman (48.)

A Paks Telkiben csapott össze a szerb FK Jedinstvóval. Az összecsapás nem hozott gólt, vagyis a végeredmény 0-0 lett. A paksiak néhány nappal ezelőtt a budaörsieket 4-1-re verték.

PAKSI FC – FK Jedinstvo 0 – 0 (0 – 0)

Paks: Első félidő: Simon – Kinyik, Szabó J., Ötvös – Osváth, Papp, Vécsei, Silye – Kocsis, Skribek – Tóth

Második félidő: Borsos – Vas, Debreceni, Lenzsér – Kovács, Windecker, Mezei, Balogh – Haraszti, Szabó B. – Böde (forrás: Paksi FC).

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC