nb1.hu

Az ETO-tól igazolt magyar tehetséget a Szeged

Gólokat és gólpasszokat remél.

A Merkantil Bank Liga rajtja nem alakult jól a feljutásra pályázó Szeged-Csanád Grosics Akadémia számára. Az első fordulóban a szegediek 3-2-es vereséget szenvedtek Tatabányán, amit két döntetlen követett. Azóta viszont két győzelmet és egy döntetlent könyvelhettek el, így mindössze egy ponttal maradnak le a második, feljutást érő helyen álló Kazincbarcikától.

A minél sikeresebb szereplés érdekében a vezetőség újabb játékos érkezését jelentette be.

„Az ETO FC Győr csapatától érkező Lacza Alex személyében 20 éves szélső támadóval erősödött a keretünk.
Lacza Alex 2004. június 17-én született a felvidéki Zselízen. A ballábas támadó a perbetei csapatban kezdett futballozni, majd kilenc évesen a Komarno együtteséhez igazolt. Tizenhárom esztendősen felfigyelt rá az ETO FC Győr. A Rába-partiaknál végigjárta a korosztályos együtteseket, mindeközben tagja volt a szlovák U15-ös válogatottnak, az U20-as nemzeti csapatban pedig góllal debütált. Az előző idényt Pécsett töltötte kölcsönben. Az ETO és a PMFC színeiben összesen 44 másodosztályú mérkőzésen 6 gólt szerzett.

„Gólokkal és gólpasszokkal szeretném segíteni a csapatot. Nagyon tetszik a város és a Szent Gellért Fórum is elragadó. Pozitív fogadtatásban részesültem. Motiváltan várom az előttünk álló szezont!” – nyilatkozta Lacza Alex.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC